Νέο κατάστημα H&M στο Κολωνάκι. Ένα χώρος 1.000τ.μ μόνο μόδα!

Νέο κατάστημα H&M στο Κολωνάκι. Ένα χώρος 1.000τ.μ μόνο μόδα!

Σας υποδέχεται στις 9 Μαρτίου γεμάτο fashion εκπλήξεις

Τα H&M είναι λατρεία. Οι Ελληνίδες fashionista έτριβαν με ικανοποίηση τα χεράκια τους όταν το Μάρτιο του 2007, άνοιξε το πρώτο κατάστημα της Σταδίου. Εκπληκτικά ρούχα, σε άνετες γραμμές και φυσικά σε πολύ φθηνές τιμές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο γνωστές και κερδοφόρες εταιρίες παγκοσμίως.


Τα H&M λοιπόν, μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο. Στις 9 Μαρτίου ανοίγει ένα 4-όροφο νέο κατάστημα στην πιο stylish περιοχή της Αθήνας,- στο Κολωνάκι, στην οδό: Σκουφά 18 . Το συναρπαστικό αυτό, 1.000 τετραγωνικών μέτρων, κατάστημα θα προσφέρει κομμάτια μόδας σε υψηλή ποιότητα για γυναίκες και άνδρες ενώ θα διαθέτει και τμήματα εσωρούχων και αξεσουάρ. Τι καλύτερο; Μέσα σε τέσσερις ορόφους θα μπορέσετε να βρείτε ό,τι ζητάτε.

Αυτή την άνοιξη στην H&Μ, το bohemian look αποκτά μια πιο σπορ διάθεση για τις γυναίκες. Τα παστέλ χρώματα, συναντούν τα κεντητά μοτίβα και μας χαρίζουν μοναδικούς συνδυασμούς. Παραπονεμένοι δε θα μείνουν και οι άντρες, αφού η νέα συλλογή θα είναι πλούσια σε χρώματα και έντονα σχέδια.


Περάστε μια βόλτα από το νέο κατάστημα της H&M στις 9 Μαρτίου και αφεθείτε στο χώρο της μόδας.
Nα είστε όλοι και όλες εκεί!

Περισσότερες πληροφορίες και μόδα στο: www.hm.com/gr

Και στη σελίδα τους στο facebook