Προσκυνούμε: Η pre-fall συλλογή Alexander McQueen 2013 συγκλονίζει

Προσκυνούμε: Η pre-fall συλλογή Alexander McQueen 2013 συγκλονίζει

Με έντονη την επιρροή από το Καθολικό θρησκευτικό στοιχείο

Η Sarah Burton αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι δικαίως κατέχει τη θέση του πηδάλιου στον οίκο Alexander McQueen. Με κάθε της συλλογή μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, δίνοντας νέο νόημα στις λέξεις έμπνευση και καλαισθησία.

Η κολεξιόν Alexander McQueen pre-fall 2013 είναι από τις πιο δυναμικές και μινιμαλιστικές της Burton. Χωρίς να χάνει την ταυτότητα του οίκου, ανάγει το label σε μία νέα διάσταση, απόλυτα φορέσιμης couture αισθητικής. Προσθέτει τη δική της θηλυκή οπτική και φινέτσα και κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν χωρίς υπερβολές, διατηρώντας τον statement χαρακτήρα του οίκου.

Οι Alexander McQueen δημιουργίες για το επόμενο φθινόπωρο ξεχειλίζουν από vintage κομψότητα που παραπέμπει στην εκκλησία, τον πουριτανισμό, τις καλόγριες και τους μοναχούς- όπως λέει και η ίδια. «The dark, evil queen vs the angelic», το κακό ενάντια στο καλό με άλλα λόγια η έμπνευσή της.

Μπροκάρ, μήκη που φτάνουν στο πάτωμα ή midi, τονισμένη μέση, κάπες και έμφαση στο κόκκινο με το λευκό και το μαύρο να κυριαρχούν. Τα φλοράλ δεν λείπουν ενώ τα παπούτσια μας κάνουν να θέλουμε να βουτήξουμε στην οθόνη.

Διαβάστε ακόμη:

Trend report: Bomper Jacket ή αλλιώς αθλητικό μπουφάν

Η adidas αλλάζει όλα όσα ξέραμε για την κατασκευή των running παπουτσιών!