Αλλαγή φύλου στα μελλοντικά πλάνα του ανδρόγυνου μοντέλου Andrej Pejic

Αλλαγή φύλου στα μελλοντικά πλάνα του ανδρόγυνου μοντέλου Andrej Pejic

O Andrej Pejic, το ανδρόγυνο μοντέλο που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, θα έκανε προσθετική στήθους για να γίνει αγγελάκι της Victoria's Secret.

Τι άλλο θα κάνει πια ο δεκαεννιάχρονος Andrej Pejic, που έχει καταφέρει όλα τα βλέμματα να είναι πάνω του και αποτελεί το «talk of the town» κάθε εβδομάδας μόδας, ανδρικής ή γυναικείας, στην οποία παίρνει μέρος;

Αστειευόμενος, λοιπόν, ο Andrej, που έχει καταλάβει το νόημα και ξέρει πως αν εκμεταλλευτεί σωστά τη διασημότητά του θα κερδίσει πολλά χρήματα δήλωσε σε συνέντευξή του στα παρασκήνια του fashion show της γυναικείας συλλογής του Jean Paul Gaultier (ναι δεν σας λέω ψέματα. Ο Andrej περπάτησε και στο fashion show υψηλής ραπτικής του Gaultier φορώντας νυφικό τον προηγούμενο μήνα), πως εάν έκλεινε ένα δυνατό συμβόλαιο με την εταιρεία εσωρούχων Victoria's Secret, θα σκεφτόταν να κάνει αλλαγή φύλου. Βλέπετε, τα αγγελάκια της Victoria's Secret, όπως η Adriana Lima, είναι διάσημα για το πλούσιο μπούστο τους.

Να δούμε λοιπόν ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του διάσημου αγορίτσιου, καθώς έχει δηλώσει πως θέλει να φωτογραφηθεί γυμνός και για το εξώφυλλο του Playboy.

Δείτε τη συνέντευξη του Andrej από τα παρασκήνια του show του Gaultier.