Η G-Star συνεργάζεται με τον Skrillex, για τη νέα εκπληκτική καμπάνια The Art of RAW SS13 (video)

Η G-Star συνεργάζεται με τον Skrillex, για τη νέα εκπληκτική καμπάνια The Art of RAW SS13 (video)

Δείτε το εξαιρετικό animated video που παρουσιάζει τη διαδικασία κατασκευής του denim!

Η νέα καμπάνια S/S 2013 της G-Star RAW-The Art of RAW- εκφράζει τη γοητεία που ασκούν στο brand οι διάφορες όψεις του "ακατέργαστου" (RAW) και οι απροσδόκητοι συνδυασμοί τους. Σε απόλυτο πρωταγωνιστή της καμπάνιας αναδεικνύεται το "αντικείμενο τέχνης" (Skeleton dog), ενώ ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει και η καλλιτεχνική συνεργασία με τον παραγωγό ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής Skrillex.


Το επίκεντρο της καμπάνιας S/S 2013 της G-Star είναι ένα animated video που παρουσιάζει τη διαδικασία κατασκευής του denim: από το βαμβάκι στην ίνα και από τη διεργασία βαφής στην ύφανση με το στημόνι και το υφάδι, έως και σε κάθε βήμα που είναι σημαντικό για τη δημιουργία ποιοτικού υφάσματος denim. Το video υποστηρίζει το πάθος της G-Star για αυτό το εξαιρετικό πανί και παρουσιάζει την εξερεύνηση για "νέους denim ορίζοντες".


Το video Art of RAW συνοδεύεται από ένα μουσικό κομμάτι που δημιουργήθηκε ειδικά για την καμπάνια από τον παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής Skrillex. "Ακατέργαστο"(RAW) ταλέντο, αυτοδημιούργητος, πρωτοπόρος της ψηφιακής μουσικής, καθώς και γνήσιος οπαδός του G-Star Elwood denim. Πρόσφατα ο Skrillex γεμίζει στάδια με οπαδούς του χαρακτηριστικού του ήχου, "ένα μίγμα dupstep, electro-house και fidget", όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο παραγωγός. Η G-Star εκτιμά τον Skrillex σαν ένα "ακατέργαστο"(RAW) ταλέντο που διακρίνεται σε πολλά επίπεδα: από lead singer, solo artist και μετέπειτα παραγωγός με δικιά του δισκογραφική εταιρεία. Το video που κλείνει με τον χαρακτηριστικό Skeleton Dog της G-Star, "γιορτάζει" το πάθος για την κατασκευαστική τεχνική του denim και τις απεριόριστες δυνατότητες της.

Η G-Star, γνωστή για τον καινοτόμο 3D σχεδιασμό στο denim, αναζητά με την σχεδιαστική της ομάδα συνεχώς νέες τεχνικές κατασκευής, επεξεργασίες υφασμάτων και denim δημιουργιών, μέσω καλλιτεχνικών πειραματισμών της σειράς RAW Art, μέρος της οποίας είναι και ο Skeleton Dog. Με φρέσκια ματιά και ανατρεπτική σκέψη για τον κόσμο της μόδας, η G-Star έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει και να εφαρμόσει νέες ιδέες και αντιλήψεις μέσω του σύγχρονου denim.

Δείτε το εκπληκτικό video στη gallery από κάτω!