Carpisa SS'13: Μια εκπληκτική συλλογή γεμάτη χρώμα, θηλυκότητα και φινέτσα!

Carpisa SS'13: Μια εκπληκτική συλλογή γεμάτη χρώμα, θηλυκότητα και φινέτσα!

Δείτε τη συλλογή, θα σας ενθουσιάσει

Η κολεξιόν Carpisa Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013 εμπνέεται από τη θηλυκότητα και επικεντρώνεται στην φινέτσα, τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό.
Είναι πολύχρωμη και διασκεδαστική με πρωταγωνιστές τις μίξεις διαφορετικών υλικών και χρωμάτων. Η διάτρηση και η πλέξη είναι οι δύο έννοιες πάνω στις οποίες βασίζεται η κολεξιόν και δημιουργεί παιχνίδια με επικαλύψεις υλικών αλλά και εκλεπτυσμένα κοψίματα από λέιζερ. Η διάτρηση δημιουργεί γεωμετρικά σχήματα σε συγκεκριμένα υλικά με συγκεκριμένο σχεδιασμό ενώ η πλέξη χαρίζει κίνηση χάρη στα διαφορετικά χρώματα και τις διαφορετικές υφάνσεις.


Η κολεξιόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013 χωρίζεται στις εξής θεματικές ενότητες:

Η Δαντέλα, χαρακτηρίζεται από τον αισθησιασμό που εκπέμπει μέσα από τις γραμμές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται όπως: τυπώματα σε ζακάρ δαντέλλα, μοτιφ δαντέλλας τυπωμένο σε καμβά, διάτρητη δαντέλλα με ειδική τεχνοτροπία ή επικαλύψεις δαντέλλας.

Οι Φιόγκοι, σε αντίθεση με τον απόλυτο ρομαντισμό της δαντέλλας αλλά και για να κινήσει το ενδιαφέρον των νεώτερων ηλικιακά και με αυτοπεποίθηση μετατρέπεται σ' ένα αθώο και σικ στοιχείο θηλυκότητας , για εκείνες που θέλουν να εντυπωσιάζουν με διακριτική κομψότητα.

Τα Πουά, παρουσιάζονται σε όλη τη συλλογή είτε σαν λεπτομέρειες, είτε σαν βασικοί χαρακτήρες σε διάφορες παραλλαγές, τυπωμένα σε ύφασμα, σε χόρτο και σε χρώμα. Επίσης, θα βρούμε τυπωμένα πουά σε animalier βάση από ύφασμα και συνθετικό. Η ποικιλία είναι τεράστια και αποτελείται από τσάντες καθημερινής χρήσης μέχρι μεγάλες τσάντες για την παραλία.

Δροσερά τυπώματα από φρούτα σε τσάντες θαλάσσης μας θυμίζουν την καλοκαιρινή φρεσκάδα. Τέλος, μια πινελιά φωτός που χαρακτηρίζεται από τα μεταλλικά χρώματα του ασημί, χρυσού και χάλκινου. Προϊόντα που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων αλλά και της εποχής και δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτά!


* Η Carpisa για μία ακόμη φορά μας ενθουσίασε! Οικονομικά προιόντα, άψογη ποιότητα.. Tρέχουμε στα καταστήματα το συντομότερο...