André Leon Talley: από τη Ρωσία με αγάπη

André Leon Talley: από τη Ρωσία με αγάπη

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος μόδας ενώνει τις δυνάμεις του με τη ρωσική έκδοση του περιοδικού Numéro.

Το περιοδικό Numéro προσθέτει άλλη μια έκδοση στο δυναμικό του, που μάλιστα πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της τεύχος μέσα στο Μάρτιο. Αυτή θα είναι η πέμπτη κατά σειρά έκδοση του περιοδικού μετά τo λανσάρισμα των επιτυχημένων Numéro Tokyo, Numéro China και Numéro Thailand που ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια και σκοπεύει να μπει δυναμικά στην αγορά με ένα ηχηρό όνομα στους συντελεστές του.

Στην κορυφή του, λοιπόν, του Numéro Russia θα φιγουράρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος André Leon Talley στη θέση του editor-at-large. Ο André δεν είναι τυχαίος στο χώρο της μόδας, καθώς βρίσκεται στη Vogue εδώ και τριάντα χρόνια, ενώ παρακολουθεί τα fashion shows για περισσότερα από 25 χρόνια. Γιατί, λοιπόν, επέλεξε τη Ρωσία;

Σίγουρα εκτός από το την πρόκληση να αναλάβει ένα καινούργιο περιοδικό τον «γοήτευσε» και ο μισθός του που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος σύμφωνα με τις δηλώσεις του. Όσο για τις σχέσεις του με τη Vogue, αυτές δεν φαίνεται να διαταράχτηκαν, καθώς θα συνεχίσει να γράφει στην ιστοσελίδα της αμερικανικής βίβλου της μόδας.

Διαβάστε επίσης:

Tilda Swinton: το νέο πρόσωπο του οίκου Chanel

Ρος Γεωργίου: έκλεισε το ντεφιλέ του Gianfranco Ferre στο Μιλάνο

H «Miss Lawrence» του Dior