Το νέο εξώφυλλο της ανδρικής Vogue κόβει την ανάσα

Το νέο εξώφυλλο της ανδρικής Vogue κόβει την ανάσα

Ένα «άτακτα» φορεμένο κοστούμι και ένα αξεπέραστο κορμί μερικές φορές είναι απλά αρκετά για ένα αξιομνημόνευτο εξώφυλλο.

Αυτοπεποίθηση και ανεπιτήδευτο σεξαπίλ. Αυτά τα δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του εξωφύλλου του νέου τεύχους της ανδρικής Vogue με πρωταγωνιστή τον Αυστραλό Jarrod Scott φωτογραφημένο από τον Sølve Sundsbø.

Ο Jarrod δεν είναι άγνωστος στους λάτρεις της μόδας, καθώς από πέρυσι που πρωτοπερπάτησε στο ντεφιλέ της χειμωνιάτικης 2012 συλλογής του οίκου Givenchy έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα και τα φλας επάνω του βρισκόμενος ήδη στο νούμερο 24 της λίστας με τα 50 καλύτερα αγόρια μοντέλα του πλανήτη του έγκριτου models.com. Βλέπετε, αυτό που κάνει τον Jarrod να ξεχωρίζει, παρόλο που η μύτη του για παράδειγμα δεν είναι τέλεια και ίσως το πρόσωπό του είναι «παλαιάς κοπής» ομορφιάς, δεν είναι το κορμί του (δεν είναι ο μόνος με καλογυμνασμένους κοιλιακούς), αλλά η αυτοπεποίθησή που εκπέμπει όταν έχει το φακό απέναντί του. Ο εικοσιτριάχρονος Jarrod έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες και lookbook των Givenchy, Stefanel, Bjorn Borg, H&M και Zara και αυτή είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται με τη Vogue, καθώς και ο Nicola Formichetti τον έχει φωτογραφήσει για λογαριασμό της ιαπωνικής έκδοσης της ανδρικής Vogue (τεύχος φθινόπωρο 2012).

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Jarrod σε αυτό το τεύχος της Vogue να τα «πετάει» όλα, να ξέρετε πως είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Δείτε μέρος της φωτογράφισης στην παραπάνω gallery και διαβάστε επίσης:

Τα αγόρια της Abercrombie πιο προκλητικά από ποτέ

Τα αγόρια από τη Βραζιλία γδύνονται πάλι με πιο fashion τρόπο από ποτέ

Τα αγόρια της Abercrombie υποδέχονται το καλοκαίρι (φυσικά ημίγυμνα)