Το κολάρο του Peter Pan

Το κολάρο του Peter Pan

Κλέψτε το γιακά του Peter Pan και βάλτε τον στο λαιμό σας.

Ήταν ο βασιλιάς της δεκαετίας του 20’ και κυρίαρχος και στις μετέπειτα δεκαετίες. Και επειδή μόδα είναι και γυρίζει το peter pan collar (ή απλά τεράστιος γιακάς) είναι πάλι εδώ, πιο ρετρό από ποτέ και φυσικά πιο old Hollywood από κάθε άλλη φορά.

Ο υπερμεγέθης γιακάς σε όλες του τις μορφές, γούνινος, από δαντέλα, από τσόχα, με χάντρες. Μην σκεφτείτε στενόμυαλα, δεν χρειάζεται ο γιακάς να είναι μέρος του φορέματος ή του πουκαμίσου σας. Μπορεί να πάρει την θέση ενός εκ νέου κοσμήματος και το κλασικό Peter Pan collar να γίνει το αγαπημένο αξεσουάρ σας, που μπορείτε να βρείτε στα διεθνή e-shop από την Νέα Υόρκη μέχρι το Χονγκ Κογκ. Ο γιακάς δίνει νέο στυλ στο απλό λευκό t-shirt, σε γούνα ή βελούδο δίνει μία ρετρό φινέτσα στα παλτά ή τις καμπαρτίνες και φυσικά σε μία πιο extravaganza εκδοχή δεν αφήσει κανέναν να πάρει τα μάτια του από πάνω σας.

Μην υποτιμάτε τα πουκαμισά σας. Για μία πιο urban εκδοχή του Peter Pan collar, στρώστε σωστά το γιακά τους, και τολμήστε να περάσετε από μέσα μία κόκκινη φαρδιά μεταξένια κορδέλα, δέστε την φιόγκο, φορέστε το αγαπημένο σας boyfriend τζιν, μαύρες μπαρέτες, και είστε έτοιμες να συναντήσετε τον Peter Pan σας και την Χωρά του Ποτέ.