Η παιδική σειρά του Philip Treacy

Η παιδική σειρά του Philip Treacy

Ο διάσημος πιλοποιός δημιουργεί, για πρώτη φορά, για τους μικρούς μας φίλους

Την πρώτη του, παιδική συλλογή λάνσαρε ο Philip Treacy, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την εταιρεία Thomson. Η συλλογή αποτελείται από καπέλα για τον ήλιο, αλλά και έξι διαφορετικά, γυναικεία σχέδια.

Η συλλογή κυκλοφορεί αποκλειστικά για τα εγκαίνια του ξενοδοχείου πέντε αστέρων Sensatori στην Τουρκία , για το οποίο ο Treacy σχεδίασε και το μπαρ, που είναι εμπνευσμένο από το διάσημο καπέλο του με τις πεταλούδες, που φόρεσε η Naomi Campbell. Την παιδική συλλογή του Treacy μπορεί κανείς να αποκτήσει μόνο στο ξενοδοχείο και σε επιλεγμένα καταστήματα της εταιρείας Thomson, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις της θα πάνε στην ενίσχυση του νοσοκομείου για παιδιά, Great Ormond Street Hospital, στο Λονδίνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να σχεδιάσω μία limited edition συλλογή για το Sensatori Resort της Τουρκίας. Οι αντανακλάσεις του ήλιου και του νερού δημιουργούν ένα φως όπου τα ζωντανά χρώματα ξεχωρίζουν και μπορούν να εκτιμηθούν από μόνα τους αλλά και μέσα στο τοπίο της Μεσογείου. Ήθελα τα σχέδιά μου να εκφράζουν αυτή την ζωντάνια, συνδυάζοντας την ομορφιά με την ανέμελη αίσθηση των διακοπών», δήλωσε ο ίδιος ο Treacy.

Διαβάστε ακόμα:
Isabella Blow: Η μούσα των Philip Treacy και Alexander McQueen με το δραματικό τέλος
Lady Gaga: μήπως το παράκανε;
Ποια θέλει το καπέλο της πριγκίπισσας Beatrice;