Tα boyfriend jeans γίνονται skinny!

Tα boyfriend jeans γίνονται skinny!

H Levi's αλλάζει τα δεδομένα

Το 2008 τα boyfriend jeans έγιναν statement κομμάτι για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Λίγο η άνεση, λίγο το ανδρόγυνο στυλ που απογειώθηκε - έκαναν το εν λόγω ντένιμ κάτι παραπάνω από δημοφιλές. Οι περισσότερες γυναίκες το εφάρμοσαν με επιτυχία.

Η Levi's αποφάσισε όμως να λάβει υπόψιν της τις ανάγκες των πιο κλασικών γυναικών ή έστω εκείνων που το σώμα τους δεν του επιτρέπει να δείχνουν θηλυκές με ένα φαρδύ στυλ αποκλειστικά ανδρικής γραμμής. Δημιούργησε έτσι ένα νέο στυλ παντελονιού το Boyfriend Skinny. Με ανδρικό καβάλο, oversized σε σημεία μα skinny τελείωμα στα πόδια, ήρθε να κερδίσει και τις πιο δύσκολες. Εμπνευσμένο από το παλιό αγαπημένο και πάντα κλασικό 501 jean, το Levi's Boyfriend Skinny είναι άνετο, αρκετά πιο θηλυκό όμως και φέρει αυτή τη grunge αισθητική που λατρεύουμε σε ένα στυλ που θα αγαπήσει κάθε γυναίκα και πολλές αποχρώσεις για αμέτρητους συνδυασμούς.

«Το νέο Boyfriend Skinny υμνεί τις καμπύλες, αναδεικνύει τη μέση και τους γοφούς, ενώ κολακεύει τα πόδια, κάνοντάς τα να δείχνουν απίστευτα sexy. Φανταστείτε πως ο φίλος σας είναι ένας indie rock star, ο οποίος όλο το βράδυ παίζει μουσική. Αυτό είναι το jean που θα βρείτε το πρωί, στο πάτωμα του δωματίου σας. Τώρα, είναι δικό σας», λέει η Jill Guenza, από τη τμήμα σχεδιασμού γυναικείων ντένιμ.

Η συλλογή βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα Levi's παγκοσμίως καθώς και online στο site της Levi's.

Διαβάστε ακόμη:

Online shop από την Triumph!

Γνωρίστε τα νέα γυαλιά ηλίου TOM's από κοντά