Opening: Νέο κατάστημα H&M στον Πειραιά

Opening: Νέο κατάστημα H&M στον Πειραιά

Θα είναι το μεγαλύτερο H&M spot στην Ελλάδα!

Σας έχουμε ευχάριστα νέα καθώς άλλο ένα αγαπημένο κατάστημα H&M, το μεγαλύτερο μάλιστα στην Ελλάδα, ανοίγει σε λίγο καιρό, στον Πειραιά. Το κατάστημα θα έχει έκταση 3.700 τ.μ. και θα εκτείνεται σε 4 ορόφους- ενώ θα στεγάζεται σε ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο στην Βασιλέως Γεωργίου 2. Το opening θα γίνει στις 8 Ιουνίου.

Εκεί θα βρείτε γυναικεία, αντρική και παιδική μόδα - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών divided και trend - ενώ το κατάστημα στην Βασιλέως Γεωργίου & Γρηγορίου Λαμπράκη θα αντικατασταθεί.

Μέχρι τότε μπορείτε να προετοιμάζεστε για το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας την άνοιξη στην H&Μ. Το bohemian look αποθεώνεται ενώ αποκτά μια πιο σπορ διάθεση για τις γυναίκες- κάτι που αυτομάτως το κάνει πιο ευκολοφόρετο. Παράλληλα οι άντρες τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους με έντονα σχέδια και χρώματα. Αντιμετωπίστε τη μόδα με μία πιο οικολογική και συνειδητοποιημένη διάθεση βρίσκοντας αυτό που σας ταιριάζει μέσα από την ιδιαίτερη Conscious συλλογή του label, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στο hm.com/consciousactions2012

«Ο Πειραιάς είναι μια από τις πιο σημαντικές και μεγάλες αγορές στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενισχύουμε την παρουσία μας ανοίγοντας ένα νέο, full concept κατάστημα σε ένα κομβικό σημείο. Η H&M επεκτείνεται και κάνει μακροχρόνιες επενδύσεις για να χτίσει ένα ακόμη πιο ισχυρό Η&Μ brand στην Ελλάδα ενώ υπάρχει ζήτηση για νέο προσωπικό και εσωτερική εξέλιξη». δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο.

*Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 26 καταστήματα σε έξι πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα και Κομοτηνή.

Διαβάστε ακόμη:

Η Halle Berry συνεργάζεται με τον Michael Kors για καλό σκοπό

Lilly Pulitzer: Έφυγε από την ζωή η σχεδιάστρια των πιο λουλουδάτων φορεμάτων