Mad Walk: Όλες οι συνεργασίες σχεδιαστών και καλλιτεχνών

Mad Walk: Όλες οι συνεργασίες σχεδιαστών και καλλιτεχνών

Οι τελευταίες εξελίξεις από fashion music project

Το Mad και η Coca-Cola light διοργανώνουν την Τετάρτη 17 Απριλίου μια βραδιά που ενώνει τη μόδα με τη μουσική στο Αθηνών Αρένα! Παρουσιάστριες, οι Βίκυ Καγιά και Μαίρη Συνατσάκη.

Με την επιμέλεια του fashion director Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη ως σκηνοθέτη stage, καθιερωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι σχεδιαστές μόδας συνυπάρχουν με δημοφιλείς καλλιτέχνες σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που συνδυάζει δυναμικά Live Performances με ανατρεπτικά Fashion Shows.

Οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες που θα μοιραστούν τη σκηνή είναι οι:
• APOSTOLOS MITROPOULOS – ΠΑΟΛΑ
• DEUX HOMMES - ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ
• DIMITRIS PETROU - ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ & FREAKY FORTUNE
• KONSTANTINOS MELIS BY LASKOS - ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
• NATAR GEORGIOU – ΤΑΜΤΑ
• SOTIRIS GEORGIOU - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ & KOZA MOSTRA
• STELIOS KOUDOUNARIS - DEMY & 1550
RED DRESS SPECIAL ACT: ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ
Guests: COURTNEY - ΜΕΛΙSSES - PLAYMEN -STAN - ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓH - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

Φέτος, μέσα από τη δημιουργική πλατφόρμα The New Fashion Designer Contest, δίνεται στους νέους σχεδιαστές μόδας η δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους παρουσιάζοντας την προσωπική τους συλλογή. Οι νέοι δημιουργοί έστειλαν φωτογραφίες και video των συλλογών τους, τα οποία αναρτήθηκαν σε ειδική σελίδα στο www.madwalk.gr (http://www.madwalk.gr/cocacola_voting.php) και ψηφίστηκαν από το κοινό. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα συγκεντρώθηκαν 37 συμμετοχές και πάνω από 18.000 ψήφοι ενώ τις περισσότερες ψήφους του κοινού αλλά και της κριτικής επιτροπής συγκέντρωσε η Madame Shou Shou-Ελίνα Κορδαλή που θα παρουσιάσει τις δημιουργίες της στη σκηνή του Madwalk by Coca-Cola light μαζί με 7 καταξιωμένους σχεδιαστές!
Επίσης, στο πλαίσιο του φετινού MadWalk, η Coca-Cola light συνεργάζεται με την BSB και παρουσιάζουν ένα μοναδικό κόκκινο φόρεμα "The Red Dress", δημιουργία της εταιρείας μόδας BSB, το οποίο θα παρουσιαστεί την ημέρα του event και στη συνέχεια θα πωλείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της BSB σε περιορισμένο αριθμό (limited edition) και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του προγράμματος 'Νιώσε την καρδιά σου'.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας άμεσα!

• Τιμή εισιτηρίων: 15€ (SOLD OUT)- 25€
• Σημεία προπώλησης:
- σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone της Αττικής (ενημερωθείτε για τα καταστήματα Vodafone που συμμετέχουν στην προπώληση στο www.madwalk.gr.)
- online στο www.ticketshop.gr.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της βραδιάς θα διατεθεί για την ενίσχυση του προγράμματος 'Νιώσε την καρδιά σου' που συνεχίζεται με την υποστήριξη της Coca-Cola light.