One Day Without Shoes: αφήσαμε τα Tom's μας και περπατήσαμε ξυπόλυτοι για καλό σκοπό

One Day Without Shoes: αφήσαμε τα Tom's μας και περπατήσαμε ξυπόλυτοι για καλό σκοπό

H εταιρεία Tom's κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μπορεί να αγαπάμε τις Tom's εσπαντρίγιες μας όσο τίποτε άλλο, να τρέχουμε σαν τρελές για ένα πεντικιούρ εν όψει καλοκαιριού και να ισορροπούμε με μανία ακροβάτη πάνω στα ψηλοτάκουνά μας, ο θεσμός όμως του One Day Without Shoes, ξεπερνάει κάθε στυλιστική μας εμμονή και μας γδύνει κυριολεκτικά. Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Tom's μας ζήτησε να βγάλουμε τα παπούτσια μας και να περπατήσουμε ξυπόλυτοι (ναι είναι αλήθεια πολύ καλά διαβάσατε) για καλό σκοπό και προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε όσο πιο πολύ κόσμο μπορούμε σχετικά με τη φτώχεια και την ανέχεια που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι μαζευτήκαμε στο Γκρι Κτίριο της χιπστερικής Πλατείας Αγίας Ειρήνης και αφού σουλατσάραμε με γυμνές πατούσες, ήπιαμε τις μπύρες μας και χορέψαμε χοροπηδώντας στο ρυθμό της μουσικής των Imam Baildi που τραγούδησαν χωρίς παπούτσια, αλλά με πολύ κέφι. Από τη λατρεμένη Βίκυ Καγιά και τους μαθητές της από το Fashion Workshop, μέχρι περαστικούς, παιδιά και ηλικιωμένους, όλοι μαζί παρασυρθήκαμε από τα χαμόγελα των διοργανωτών και τη θετική ενέργεια της εκδήλωσης που κοντέψαμε να φύγουμε χωρίς παπούτσια.


Για να ξέρετε την επόμενη φορά που θα δείτε πολλούς ξυπόλυτους ανθρώπους να χορεύουν και να περπατούν χαρούμενοι κρατώντας στο χέρι τους τα ολοκαίνουργια Tom's τους, η εκδήλωση One Day Without Shoes είναι μια παγκόσμια κίνηση που έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, βελτιώνοντας εμπράκτως τη ζωή των φτωχών παιδιών. Την ίδια μέρα σε όλον τον κόσμο, οι άνθρωποι διοργανώνουν εκδηλώσεις χωρίς να φορούν παπούτσια και ενημερώνουν για ποιο λόγο τα παπούτσια είναι σημαντικά για ένα καλύτερο αύριο.


Και μην ξεχνάμε το πιο βασικό, για κάθε ζευγάρι που αγοράζετε, η TOMS χαρίζει ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια σε ένα παιδί που τα έχει ανάγκη. One for One.

Tom's σε ευχαριστούμε γιατί μας κάνεις περήφανους!

Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr χόρεψε Harlem Shake και το κουνήσαμε καλύτερα από όλους

Φτιάξαμε το πιο οικονομικό industrial τραπεζάκι με παλέτες και σας το παρουσιάζουμε

Queen.gr αποκλειστικό: μετατρέψαμε την παλιά κουρελού στο πιο boho chic καλοκαιρινό τσαντάκι