Ο Thierry Mugler επιστρέφει

Ο Thierry Mugler επιστρέφει

Ο άνθρωπος πίσω από το θρυλικό maison Mugler επιστρέφει στα ηνία του οίκου του.

 

Ο Thierry Mugler είναι ο Γάλλος σχεδιαστής που ξεκίνησε την ομώνυμη σειρά ρούχων του στη δεκαετία του '70 και από το 1992 εκτελεί χρέη creative director για τα αρώματα του οίκου του. Τώρα ήρθε η ώρα να αφήσει αυτή του την ενασχόληση πίσω του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ολόκληρο τον οίκο (σχεδιαστικά εγκατέλειψε τη μόδα το 2003, όταν σταμάτησε η coutute γραμμή του maison Mugler).

Δεν θα είναι, όμως, ο νέος σχεδιαστής του οίκου Mugler, αλλά αναλαμβάνει χρέη creative advisor, συμβουλεύοντας τη νέα σχεδιαστική ομάδα που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτω από τις οδηγίες ποιου creative director θα λειτουργεί μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Nicola Formichetti. Πάντως οι Sébastien Peigné και Romain Kremer, επικεφαλείς σχεδιαστές της ανδρικής και γυναικείας Mugler σειράς δεν θα επιμελούνται πλέον τις Mugler συλλογές, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση πλέον δεν ανήκουν στο δυναμικό του maison Mugler.

Ο διάσημος Thierry Mugler αναμένεται να φέρει νέα πνοή στον ομώνυμο οίκο και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως η οπτική του, που τον έκανε διάσημο στα 80s και 90s, θα επηρεάσει τον οίκο του.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Formichetti στον Mugler;

Nicola Formichetti & Diesel επίσημα σε σύμπραξη

O Thierry Mugler αποσύρει την καμπάνια του αρώματος Αmen με τον Pistorius