Η πρώτη συνέντευξη του John Gallianο

Η πρώτη συνέντευξη του John Gallianο

Ο σχεδιαστής θα μιλήσει για πρώτη φορά, μετά το σκάνδαλο που του στοίχησε την δουλειά του στον οίκο Dior, εφ' όλης της ύλης, στο περιοδικό Vanity Fair

Μετά το αντισημιτικό του ξέσπασμα, το 2011, ο John Galliano δεν έχει μιλήσει δημόσια ενώ, μόλις την περασμένη εβδομάδα, το σεμινάριο που θα δίδασκε στο fashion κολλέγιο Parsons στη Νέα Υόρκη ακυρώθηκε, αφού, όπως αποκαλύφθηκε, ο σχεδιαστής δεν ένιωθε έτοιμος να συζητήσει την καριέρα του, και ειδικότερα το μοιραίο γεγονός που οδήγησε στην αποκαθήλωσή του.

Το πλήρωμα του χρόνου, που ο σχεδιαστής θα δώσει την δική του εκδοχή των γεγονότων- και όχι μόνο στο περιοδικό Vanity Fair. Ο Galliano μίλησε στην Ingrid Sischy, που είναι αρχισυντάκτης της ιταλικής, της γερμανικής αλλά και της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού- γεγονός που σημαίνει ότι, είναι πολύ πιθανό, η συνέντευξή του να κυκλοφορήσει σε όλες αυτές τις γλώσσες. Η εκπρόσωπος Τύπου του Galliano, Liz Rosenberg, πάντως, είπε στο WWD ότι ακόμα δεν έχει διαβάσει το άρθρο και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να σχολιάσει το περιεχόμενό του. Σίγουρα το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Διαβάστε ακόμα:
To Parsons ακύρωσε το σεμινάριο με τον John Galliano
Ποιο είναι το νέο εγχείρημα του John Galliano;
John Galliano: «Έφαγε πόρτα» από τη Eurovision