John Galliano: «Αθώος ο κατηγορούμενος», δήλωσε ο κατήγορος

John Galliano: «Αθώος ο κατηγορούμενος», δήλωσε ο κατήγορος

Ένα βήμα πίσω έκανε ο κατήγορος του John Galliano, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν και το «κάλλιο αργά παρά ποτέ», δε νομίζω να αποτελεί συγχωροχάρτι, όταν καταστρέφονται καριέρες δεκαετιών.

Και στο σήριαλ με πρωταγωνιστή τον πρώην σχεδιαστή του Dior, John Galliano,φαίνεται πως έχουμε ακόμη πολλά επεισόδια να δούμε πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους. Τώρα, λοιπόν, ο κατήγορος του, που προσβλήθηκε από τα αντισημιτικά σχόλια τους σχεδιαστή φαίνεται πως κάνει ένα βήμα πίσω.

Δε γνωρίζω αν απλά επιζητούσε λίγη δόξα και αρκετά χρήματα, πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Philipe Virgitti, ο άνδρας που μαζί με τη σύντροφό του Geraldine Bloch, κατηγόρησαν το John Galliano για αντισημιτισμό, δήλωσε πως στην ουσία ο σχεδιαστής δεν είναι ρατσιστής και δεν εννοούσε όσα είπε, αλλά είναι σοβαρά άρρωστος και πρέπει σύντομα να γίνει καλά για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Οι φήμες, λοιπόν, για ενδεχόμενη παγίδα που στήθηκε στον John Galliano φουντώνουν και ίσως τελικά, όντως ο οίκος Dior απλά να ήθελε να ξεφορτωθεί τον ταλαντούχο σχεδιαστή με τις ιδιοτροπίες του και τον παχυλό μισθό και μόλις του δόθηκε η αφορμή, απλά τον «άδειασε».