Sir Ricki Hall: Το πιο hot «μούσι με τατουάζ» στο χώρο της μόδας

Sir Ricki Hall: Το πιο hot «μούσι με τατουάζ» στο χώρο της μόδας

Αποτελεί φαντασίωση για γυναίκες και... άντρες

Ricki Hall, ένα όνομα που ιδίως την τελευταία χρονιά ακούγεται ασταμάτητα. Το 25χρονο μοντέλο από την Αγγλία ανήκει στο Nevs Model Agency και δεν προλαβαίνει να κλείνει δουλειές. Μεγάλες καμπάνιες, εβδομάδες μόδας και αμέτρητες φωτογραφίσεις για περιοδικά. Χιλιάδες fan στο facebook, followers στο twitter κ.ο.κ. Αγαπημένο sex symbol για άντρες και γυναίκες... δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Με στυλ κακού αγοριού και 'χύμα' συμπεριφορά, αποκαλείται Sir. Από τους λίγους 'αλήτες' όπως αποκαλεί τον εαυτό του που χαίρουν σεβασμού και εκτίμησης. Δεν θεωρεί ότι του συμβαίνει κάτι το ιδιαίτερο, παρότι η καριέρα του έχει πάρει φωτιά και συνεχίζει να είναι το ίδιο επαρχιωτόπαιδο που ήταν πριν τον ανακαλύψει τυχαία η ατζέντισσά του.

Όταν υπέγραψε με το Nevs ήταν body builder και γεμάτος τατουάζ. Δεν είχε ακόμη το μούσι. Από τις πρώτες του μεγάλες δουλειές ήταν μια καμπάνια με τη Diesel. Έκτοτε όλα άλλαξαν... Το τηλέφωνο χτυπάει συνεχώς κι εκείνος μετακόμισε στο Λονδίνο, αφήνοντας πίσω το χωριό του όπου έμενε με τον πατέρα του. Τον πρώτο καιρό βέβαια πέρασε δύσκολα οικονομικά και τον φιλοξενούσαν από φίλοι μέχρι άγνωστοι!

Από τις αγαπημένες του δουλειές είναι το βίντεο των The Shoes' 'Time to Dance' με τον Jake Gyllenhaal, αμέσως μετά βάζει την καμπάνια των Lyle and Scott, και τρίτη στη σειρά μια φωτογράφηση στο NakedButSafe Magazine στο Μιλάνο στα πλαίσια του Fashion Week. Τρελαίνεται για την Alice Dellal και θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Terry Richardson. Περιγράφει το στυλ του minimal και χαλαρό με έμφαση στα skinny jeans, dr martens με απλά t-shirt συνδυασμένα με κλασικό σακάκι, είτε μαλλινη μακριά ζακέτα είτε παλτό. Αγαπημένοι του σχεδιαστές είναι οι Vivienne Westwood και Alexander McQueen.

Όσο για τα τατουάζ του δεν κρύβουν κανένα στόρυ- είναι απλά εικόνες που του αρέσουν οπτικά. Όταν αποφάσισε να αφήσει μούσι η καριέρα του απογειώθηκε. Ουσιαστικά είχε αφήσει τον εαυτό του σε μία περίοδο που δεν είχε πολλή δουλειά και έτυχε να πάει σε casting έτσι- μην έχοντας προλάβει να ξυριστεί. Η συνέχεια γνωστή.

Απολάυστε τον στις παραπάνω φωτογραφίες...

Διαβάστε ακόμη:

Ποιοι είναι οι πιο σέξι άντρες μοντέλα αυτή τη στιγμή και τι έχουν κοινό;

Ελισάβετ Σπανού & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μόλις χώρισαν