H Nike με το Air Max και έντονα χρώματα καλωσόρισε το καλοκαίρι

H Nike με το Air Max και έντονα χρώματα καλωσόρισε το καλοκαίρι

Η Nike γιόρτασε την προσωπική έκφραση σε μια ιδιαίτερη βραδιά με πρωταγωνιστή το Nike Air Max και τους λάτρεις της urban κουλτούρας.

 

Στο sneakers boutique Ministry of Concrete στο Γκάζι την προηγούμενη εβδομάδα, οι καλεσμένοι της Nike, κυρίως λάτρεις του urban lifestyle, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο Nike Air Max Sunset pack. Η νέα αυτή συλλογή ξεχωρίζει τόσο για την χρωματική της ένταση, συνδυάζοντας τα χρώματα της δύσης του ηλίου -πορτοκαλί και κίτρινο- αλλά και την τεχνολογική της εξέλιξη, με το Nike Engineered Mesh, το δικτυωτό υλικό που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει.

Η βραδιά συνεχίστηκε στο Τώρα Κ44, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να σχεδιάσουν το δικό τους Nike Air Max μέσω της εφαρμογής PHOTOiD και να μοιραστούν το σχέδιο τους σε μια διαδραστική οθόνη. Η μέγιστη διάσταση της προσωπικής έκφρασης δόθηκε μέσα από την παρουσίαση ενός έργου που σχεδίασε ο street artst Same84. Το reinvention του Nike Air Max και τα έντονα χρώματα του νέου Sunset pack αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης του καλλιτέχνη με ένα έργο που «ζωντανεύει» ως graffiti, σε τοίχο στην κεντρική πλατεία στο Γκάζι.

Διαβάστε επίσης:

Το μεγαλύτερο Nike κατάστημα της Ευρώπη βρίσκεται στην Ελλάδα

Δείτε τη Victoria Beckham με Nike αθλητικά

Η Nike αποσύρει μια σειρά από t-shirt που ταυτόχρονα πωλούνται στο eBay για χιλιάδες δολάρια