Vera Wang: Και οι fashion designers έχουν ψυχή

Vera Wang: Και οι fashion designers έχουν ψυχή

Η σχεδιάστρια αποκαλύπτει πώς νιώθει όταν οι celebrities σνομπάρουν τις δημιουργίες της στο κόκκινο χαλί

Η σχεδιάστρια μίλησε στο WWD για το πώς νιώθει κάθε φορά που μία celebrity, ενώ έχει κανονίσει να φορέσει μία δημιουργία της στο κόκκινο χαλί, αλλάζει γνώμη την τελευταία στιγμή και εμφανίζεται με φόρεμα άλλου label. Μπορεί σε εμάς να μην κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, από την στιγμή που βλέπουμε τις red carpet εμφανίσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι σχεδιαστές πίσω από αυτές έχουν άλλη, συναισθηματική σχέση με τις δημιουργίες τους. Και το να τις σνομπάρουν, τελευταία στιγμή είναι οδυνηρό.

«Είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά, γιατί έχεις δώσει ολόκληρο το "είναι" σου», εξήγησε η Wang. «Είναι επίπονο, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τις μοδίστρες, τους βοηθούς και τους ανθρώπους των δημοσίων σχέσεων του οίκου μου. Είναι εξουθενωτικό», είπε.

Το ίδιο συμβαίνει, όχι μόνο με τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά και με τις νύφες. Χωρίς να αναφέρει το όνομά της, η Wang, που έχει δημιουργήσει πολλά νυφικά του Hollywood, είπε ότι δούλεψε για ένα φόρεμα έναν ολόκληρο χρόνο, όταν η διάσημη νύφη άλλαξε γνώμη, την τελευταία στιγμή, και ακύρωσε τον γάμο. Αναρωτιόμαστε ποια να είναι.

Διαβάστε ακόμα:
Vera Wang: «Κάθε νύφη θα πρέπει να είναι ο εαυτός της»
Μέσα στο υπερπολυτελές, μίνιμαλ σπίτι της Vera Wang
Vera Wang pre-fall 2013: τίποτα λιγότερο από πολυτέλεια