Η εντυπωσιακή επιστροφή του Stefano Pilati

Η εντυπωσιακή επιστροφή του Stefano Pilati

Ο σχεδιαστής γιορτάζει την πρώτη του συλλογή για τον οίκο Ermenegildo Zegna, με ένα έργο τέχνης

Μία εγκατάσταση που θα σηματοδοτήσει και την πρώτη του συλλογή για τον Ermenegildo Zegna θα παρουσιάσει ο Stefano Pilati στις 22 Ιουνίου- την ημέρα, δηλαδή, που ανοίγει η Menswear Fashion Week του Μιλάνου.

Ο σχεδιαστής επιστράτευσε, για τον σκοπό, τον Σουηδό σκηνοθέτη Johan Söderberg, τον μουσικό παραγωγό Klas Ahlund (που έχει συνεργαστεί με τις Madonna και Kylie Minogue), αλλά και τον Γάλλο συνθέτη Maxence Cyrin. Το event, που θα λάβει χώρα σε εξωτερικό χώρο, θα είναι ανοχτο στο κοινό- στην πλατεία VI Febbraio της πόλης θα υπάρχουν 1.000 θέσεις για καθιστούς καλεσμένους αλλά και πολύ χώρος για το κοινό. «Είναι ένα ιστορικό location, αλλά θα έχει μία φουτουριστική αίσθηση», δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου του οίκου Zegna στο WWD, συμπληρώνοντας ότι το οι διαστάσεις του εγχειρήματος θα είναι «γιγαντιαίες».

Προς το παρόν λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για το project -μεταξύ αυτών και ότι θα διαρκέσει 3 μέρες-. Ο Pilati, που μέχρι πρότινος κρατούσε τα σχεδιαστικά ηνία του οίκου Yves Saint Laurent, ανακοινώθηκε ως ο διευθυντής του οίκου Zegna, αλλά και της secondary γυναικείας σειράς του, Agnona. Φήμες, μάλιστα, θέλουν τον σχεδιαστή να στήσει ένα παρόμοιο installation τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, για το ντεμπούτο του ως επικεφαλής των Agnona.

Διαβάστε ακόμα:
Το συγκλονιστικό σπίτι του διάσημου σχεδιαστή Stefano Pilati στο Παρίσι
Stefano Pilati: Μετά τον Yves Saint Laurent, τι;
Είναι γεγονός: o YSL συνεχίζει χωρίς τον Stefano Pilati