Είδαμε πρώτοι τη χειμερινή συλλογή των H&M και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Είδαμε πρώτοι τη χειμερινή συλλογή των H&M και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε όλα τα αγαπημένα κομμάτια της νέας συλλογής του H&M για το φετινό χειμώνα.

Κλείστε για λίγο τα μάτια και φανταστείτε τους δρόμους του Παρισιού, τις λονδρέζικες βιτρίνες, τις νεουρκέζικες κρυμμένες μπουτίκ στο Soho και φυσικά τους μεγάλους οίκους που κρυφοθαυμάζετε στα γυαλιστερά περιοδικά. H φετινή συλλογή του H&M για το χειμώνα του 2013 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα που τη θαυμάζεις.

Εμείς είχαμε την τύχη να φιλοξενηθούμε για άλλη μία φορά στο χώρο της H&M και μάλιστα στα καινούργια της γραφεία με θέα όλη την Αθήνα και δε μπορέσαμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας ούτε δευτερόλεπτο.


Θεατρικά φράκα, κομψά φορέματα με πούλιες βγαλμένα από το Great Gatsby, πούλιες, κρόσσια, γούνες και βελούδα που αφήνουν την αίσθηση της πολυτέλειας να σε αγκαλιάσει ενώ η προσιτή τιμή που ξέρεις εκ των προτέρων σε χαλαρώνει για να απολαύσεις τα χειμερινά σου ψώνια όπως εσύ επιθυμείς.


Καπιτονέ δέρματα, ζέρσευ παντελόνια, χοντρά πουλόβερ και αξεσουάρ που θα μπορούσαν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ από τη fashionista μέχρι τη μαμά μας, ολοκληρώνουν μία συλλογή που δε σταματά να μας εκπλήσσει δείχνοντας πως το H&M είναι μία εταιρεία με συνέπεια στο σχεδιασμό και στην ποιότητα.


"Είμαστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά που κάνει κάθε χρόνο το H&M αλλά και ειδικά φέτος με τις δύο συλλογές ανδρική και γυναικεία που πλέον δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις δημιουργίες μεγαλύτερων οίκων. Η εταιρεία έχει συνέπεια και όραμα κάτι το οποίο φαίνεται σε όλες της τις εκφάνσεις και μας ενθουσιάζει σε κάθε ευκαιρία", θα μας πει μεταξύ ποτού και συζητήσεως η αγαπημένη μας pr manager Μαρίζα Πετράκου και δε θα μπορέσουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.


Εάν σε όλα αυτά προσθέσετε και την υπέροχη φιλοξενία, τα πολύχρωμα κοκτέιλ και τα πλούσια εδέσματα που προκάλεσαν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, τότε δεν έχουμε παρά να σας προειδοποιήσουμε για τις φετινές σας αγορές.

Κορίτσια κάντε οικονομία γιατί η νέα συλλογή του H&M δεν αστειεύεται και θα σας πάρει τα μυαλά!!

H&M σε ευχαριστούμε γιατί μας κάνεις περήφανους!

Περισσότερες πληροφορίες και μόδα στο: www.hm.com/gr

Και στη σελίδα τους στο facebook

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr γιόρτασε με το H&M τη νέα συλλογή Conscious και γέμισε τις ντουλάπες του ανοιξιάτικες δημιουργίες

Queen.gr αποκλειστικό: βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση Maison Martin Margiela για το H&M και σας τα λέμε όλα