Ένα πραγματικό top model διδάσκει

Ένα πραγματικό top model διδάσκει

H Crystal Renn δίνει μικρές συμβουλές για το modeling.

Η Crystal Renn, η εικοσιτετράχρονη που έχει φωτογραφηθεί για τις διαφημιστικές καμπάνιες μεταξύ άλλων των Jean Paul Gaultier, Chanel, Dsquared και Dolce & Gabbana, πρωταγωνίστησε στο νέο project του διαδικτυακού τόπου «StyleCaster» με τίτλο «Crystal Renn: Identity».

H Crystal Renn την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων έδωσε μια συνέντευξη, μιλώντας για το modeling και πως έχει καταφέρει να είναι καλή σε αυτό. Πρώτα απ' όλα θεωρεί τη δουλειά της απελευθερωτική. Έτσι αντί να κάνει γιόγκα ή bundgee jumping όταν ποζάρει μπροστά το φακό, απλά κατά κάποιο τρόπο «λυτρώνεται».

Το modeling για την Crystal είναι σαν την ηθοποιία. Οπότε για να γίνεις top model η λέξη κλειδί είναι «έκφραση», καθώς όλα τα μοντέλα είναι όμορφα, αυτά όμως που ξεχωρίζουν είναι εκείνα που μπορούν να υποδυθούν διαφορετικούς χαρακτήρες.

Τέλος, η Crystal θεωρεί πολύ σημαντικό να γνωρίζει όλους τους συνεργάτες της κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Να γνωρίζει δηλαδή, τον φωτογράφο, τον hair stylist, τον makeup artist κ.ο.κ. έτσι ώστε να μπορέσει να αποδώσει στο μέγιστο.

Συνεπώς, ομορφιά, υποκριτικό ταλέντο, προσωπικότητα και βαθιά γνώση του χώρου της μόδας είναι τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν ένα μοντέλο να διαπρέψει. Δεν έχει και άδικο.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Crystal Renn και πάρτε μια πρώτη γεύση από το project, στο οποίο πρωταγωνιστεί.