H μάχη της Gucci με την Guess καλά κρατεί!

H μάχη της Gucci με την Guess καλά κρατεί!

Τα δύο labels μετράνε ήδη 3 χρόνια στα δικαστήρια και συνεχίζουν...

Κι όμως όπως όλα δείχνουν η μάχη της Gucci με την Guess, όχι απλά δεν έχει τελειώσει αλλά συνεχίζεται με ακόμη μεγαλύτερη μανία και εξαπλώνεται. Οι δικαστικές αποφάσεις έφτασαν σε ένα ας το πούμε τέλος στην Αμερική δικαιώνοντας λίγο τον έναν λίγο τον άλλον, φυσικά με την Gucci, να ευνοείται- όπως ήταν φυσικό.

Η μάχη όμως επεκτείνεται στην Ευρώπη από όπου και ξεκίνησε. H Gucci προχωρά σε μηνύσεις στα δικαστήρια της Κίνας και της Γαλλιας. Αυτή τη στιγμή εκτυλίσσεται ένας μικρός πανικός στο Μιλάνο με εφέσεις αντί εφέσεων προκειμένου η Guess να αποσύρει το G, να αποσύρει το λογότυπο, όλα τα προιόντα και να αποζημειώσει την Gucci για όσα χρήματα έχασε από πωλήσεις που έγιναν σε Guess, ενώ το κοινό θα είχε αγοράσει Gucci.

Η αντιγραφή είναι ολοφάνερη. Βέβαια άλλο να δίνεις 2.000 ευρώ και άλλο 90 για ένα παπούτσι, άρα δεν μπορούμε να ξέρουμε αν οι πωλήσεις που υποτίθεται πως έχασε η Gucci θα γίνονταν ούτως ή άλλως. Επιπλέον, η Guess υποστηρίζει πως η όλη υπόθεση δεν χρειαζόταν να καταλήξει στα δικαστήρια, αρκούσε ένα τηλεφώνημα για να διευθετηθεί το οποίο η Gucci, δεν έκανε ποτέ!

Διαβάστε ακόμη:
Μαγιό στη μηχανή του χρόνου: Αυτές οι εμφανίσεις έχουν γράψει ιστορία

Άλλη μια νέα, ανατρεπτική καμπάνια για τον Tom Ford