Spetses Classic Yacht Race 2013: Ο επίσημος χρονομέτρης του event φέρνει μια γεύση από Ελλάδα στην μακρινή Κίνα

Spetses Classic Yacht Race 2013: Ο επίσημος χρονομέτρης του event φέρνει μια γεύση από Ελλάδα στην μακρινή Κίνα

Οι πανέμορφες Σπέτσες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Το κοσμοπολίτικο πρόσωπο των Σπετσών έλαμψε, από 13 έως 16 Ιουνίου, αφού στο πανέμορφο νησί διεξάχθηκε το Spetses Classic Yacht Race, το οποίο προσέλκυσε το ενδιαφέρον Ελλήνων αλλά και ξένων φίλων της ιστιοπλοΐας. Επίσημος Χρονομέτρης του Spetses Classic Yacht Race 2013, ήταν η Folli Follie η οποία παρακολούθησε κάθε λεπτό του συναρπαστικού αγώνα, ειδικά για τον οποίο παρουσίασε το συλλεκτικό ρολόι Regatta, προβάλλοντας το αληθινό πνεύμα ενός περιπετειώδους καλοκαιριού.

Το Regatta κόσμησε τους καρπούς πολλών πληρωμάτων, αλλά και κόσμου που ταξίδεψε στις Σπέτσες για να παρακολουθήσει το event, και έγινε αμέσως το must-have αναμνηστικό αντικείμενο του αγώνα. Κάποιοι τυχεροί πρόλαβαν και να επιλέξουν τον αγαπημένο τους αριθμό από τα 200 συλλεκτικά αριθμημένα ρολόγια και φόρεσαν το «γούρι» τους καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του ρολογιού διατέθηκαν για την στήριξη των κοινοφελών σκοπών του Spetses Classic Yacht Race 2013 και συγκεκριμένα για την αναπαλαίωση και αναστήλωση των κωπηλατικών βαρκών της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής, από τον Σύλλογο Καραβομαραγκών «Αγαμέμνων». Η Folli Follie, στα πλαίσια της χορηγίας του Spetses Classic Yacht Race 2013, και σε μία ευρύτερη προσπάθεια προβολής του σύγχρονου προσώπου της Ελλάδας στην Κίνα, φιλοξένησε μια μεγάλη δημοσιογραφική αποστολή από την χώρα

Τα μεγαλύτερα Κινεζικά τηλεοπτικά δίκτυα και τα πιο σημαντικά lifestyle έντυπα της χώρας κλήθηκαν, για τον σκοπό, από την Folli Follie και επισκέφθηκαν την Ελλάδα, με σκοπό να την γνωρίζουν και να καλύψουν την Regatta των Σπετσών. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία της Folli Follie, της συνέντευξης της Υπουργού Τουρισμού, κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη αλλά και το στοχευμένο πρόγραμμα σε Αθήνα και Σπέτσες η κουλτούρα και το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας, η αίγλη των ελληνικών θαλασσών και η ομορφιά των Σπετσών ταξίδεψαν στην Κίνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie, κύριος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, δήλωσε σχετικά: «Οι Κινέζοι δημοσιογράφοι αναχώρησαν για την χώρα τους με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Αθήνα και τις Σπέτσες και ενθουσιασμένοι με το διαφορετικό και σύγχρονο πρόσωπο της χώρας μας που γνώρισαν τις ημέρες που πέρασαν μαζί μας. Στον Όμιλο Folli Follie είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να σηκώσουμε την σημαία της Ελλάδας σε κάθε χώρα από τις 28 όπου δραστηριοποιούμαστε».