H H&M σκέφτεται οικολογικά: Ανακύλωσε τα παλιά σου ρούχα τώρα!

H H&M σκέφτεται οικολογικά: Ανακύλωσε τα παλιά σου ρούχα τώρα!

Βοήθησε το περιβάλλον και κέρδισε 15% έκπτωση

H H&M, σε όλα τα καταστήματα της Ελλάδας έχει τοποθετήσει ειδικούς κάδους ανακύκλωσης για τα παλιά μας ρούχα καλώντας τους καταλανωτές να φροντίσουν το περιβάλλον, με οικολογική και fashion διάθεση.

Οι απανταχού fashionistas και μη μπορούν να φέρνουν τα χρησιμοποιημένα ρούχα τους σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας στην Ελλάδα συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων. «Ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον, και γι' αυτό προσφέρουμε πλέον στους πελάτες μας μία εύκολη λύση: να μπορούν να αφήνουν τα φθαρμένα ή κατεστραμμένα ρούχα τους στην H&M.», λέει η Dominique Fantaccino, Country Manager της εταιρείας στην Ελλάδα.

Η H&M έχει ξεκινήσει από το Μάρτιο κιόλας την προσπάθεια μείωσης αποβλήτων επιχειρώντας να φτάσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στο μηδέν. Η H&M δέχεται όλα τα ρούχα, ανεξαρτήτου μάρκας και κατάστασης τα οποία διατίθενται για νέα χρήση ή ως πρώτες ύλες για τη δημιουργία νέων προϊόντων. Τα έσοδα από αυτή την πρωτοβουλία προσφέρονται στο ίδρυμα H&M Conscious Foundation για την υποστήριξη της καινοτομίας που αφορά στη δημιουργία κλειστού κύκλου ανατροφοδότησης υφαντουργικών υλικών.

Φέρτε τα παλιά σας ρούχα και κερδίστε ένα κουπόνι με έκπτωση 15% για μελλοντικές αγορές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση:

http://www.hm.com/gb/longlivefashion

http://www.hm.charitystar.com/en/home/