Η μάχη των εξωφύλλων: Ποιες star πόζαραν στα αυγουστιάτικα τεύχη των περιοδικών;

Η μάχη των εξωφύλλων: Ποιες star πόζαραν στα αυγουστιάτικα τεύχη των περιοδικών;

Από τη Victoria Beckham και τη Jessica Alba, μέχρι την καυτή Elle MacPherson

Λατρεύουμε να παρατηρούμε τα εξώφυλλα ξένων περιοδικών. Είναι αλήθεια, το εξώφυλλο είναι πολύ σημαντικό. Ένα πρόσωπο αρκεί για να σε πείσει να αγοράσεις το τεύχος. Αυτός είναι και ο λόγος που τα διάσημα περιοδικά ψοφούν να φωτογραφίζουν τις διάσημες κυρίες του Hollywood.


Τα εξώφυλλα, λοιπόν, του Αυγούστου είναι άκρως ενδιαφέροντα. Πάμε να σχολιάσουμε αυτά που μας κίνησαν το ενδιαφέρον. Η κυρία Beckham φωτογραφήθηκε για τη Vogue China με το χαρακτηριστικό σοβαρό ύφος της. Λατρέψαμε τα smokey eyes της. Υπέροχα! Η εκρηκτική Rita Ora κερδίζει διαρκώς έδαφος, κατακτώντας δύο θέσεις σε γνωστά περιοδικά, μία στο Interview και μία στο GQ. Πιο sexy από ποτέ, ποζάρει topless και αναστατώνει! Τα λόγια είναι περιττά για το κορμί του Hollywood, που δεν είναι άλλη από την Elle MacPherson. Τόλμησε να φωτογραφηθεί στην ίδια ακριβώς πόζα που είχε πάρει 19 χρόνια πριν για το Playboy. Στα 49 της απέδειξε ότι όσο μεγαλώνεις μπορείς να δείχνεις ακόμη πιο sexy, αρκεί να το νιώθεις!


Jessica Alba, Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, Jessie J, Diane Kruger και πολλές άλλες όμορφες κυρίες πόζαραν στα εξώφυλλα και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Δείτε τα όλα στην παραπάνω gallery. Είναι όλες κούκλες!

Διαβάστε ακόμα

You, sexy mama: Η Jessica Alba φωτογραφίζεται για το Glamour France και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Paris Haute Couture Α/W 2013: Τα φορέματα υψηλής ραπτικής που ξεχωρίσαμε

Τα πιο iconic μαύρα φορέματα στον κινηματογράφο