Η συλλογή του Michail Gkinis και της Aptform στο πλαίσιο του 4FASHIONSHAKE III

Η συλλογή του Michail Gkinis και της Aptform στο πλαίσιο του 4FASHIONSHAKE III

Tο 4FASHIONSHAKE παίρνει πλέον τις διαστάσεις θεσμού μόδας και το τρίτο μέρος του προγραμματίζεται για την Τετάρτη 6 Απριλίου του 2011, στο ΘΕΑΤΡΟΝ, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος.

Αυτή τη φορά το πρόγραμμα του 4FASHIONSHAKE εμπλουτίζεται με παράλληλες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Ο κύκλος αυτός των εκδηλώσεων ονομάζεται 4FASHIONSHAKE Days και θα πραγματοποιηθεί πριν την κορύφωση της διοργάνωσης στο ΘΕΑΤΡΟΝ, δίνοντας τη δυνατότητα σε διάφορους τομείς της τέχνης και της σύγχρονης κουλτούρας να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμά του.

Μία από τις συμμετοχές που θα αποτελέσουν τον κορμό του 4FASHIONSHAKE III είναι αυτή του Michail Gkinis, ο οποίος θα παρουσιάσει την A/W 2011 συλλογή του για την aptform, την Τετάρτη 6 Απριλίου στο ΘΕΑΤΡΟΝ, Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Με έδρα το Τόκιο και διαχέοντας τη καινοτόμα σύλληψή του, το label Aptform, αποτελεί εξ’ολοκλήρου έμπνευση του Έλληνα σχεδιαστή. Για τη συλλογή «Movement 7-Beauty is Truth, Truth Beauty’ Autumn/Winter 11-12», η Aptform συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με το χειροποίητο δέρμα και το πλεκτό συνθέτοντας μια μοναδικά πρωτοποριακή συλλογή.