#DIESELREBOOT: To νεό project της Diesel από τον Nicola Formichetti

#DIESELREBOOT: To νεό project της Diesel από τον Nicola Formichetti

Θα λέγατε όχι σε μία δεύτερη ζωή; Μην το σκέφτεστε και τολμήστε!

Μια ευκαιρία για δεύτερη ζωή από την Diesel είναι το νέο project/ιδέα του Nicola Formichetti, καλλιτεχνικού διευθυντή της Diesel.- το #DIESELREBOOT!

Σκεφτείτε το σαν ένα στάδιο επανεφεύρεσης ενός από τα πιο εμβληματικά εμπορικά σήματα στον κόσμο. Με τη βοήθειά σας, το label επιθυμεί να κάνει ένα δραστικό "refresh" σε εικόνες και καμπάνιες Diesel, αναζωπυρώνοντας τα πρωτογενή στοιχεία του DNA του πυρήνα της εταιρείας: την ελευθερία, τη δημιουργία, την πρωτοτυπία, και πάνω απ 'όλα, το θάρρος.

Για να κάνετε #DIESELREBOOT όσο το δυνατόν γρηγορότερα η Diesel και ο Nicola έχουν κινητοποιήσει μια νέα γενιά πρεσβευτών της μάρκας που θα σας δείξουν τον τρόπο.

Το label ενώνει διάφορους tastemakers μαζί προκειμένου να σχηματίσουν μια κοινότητα όπου η δημιουργικότητα είναι κινητήριος δύναμη. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, ο Nicola θα σας καλεί στο #DIESELREBOOT, προκαλώντας σας να καταθέσετε τις δικές σας εικόνες, έμπνευση, ιδέες και έργα τέχνης μέσα από το tumblr του #DIESELREBOOT. Μπορείτε όλοι να χρησιμοποιήσετε το hashtag #DIESELREBOOT στο Twitter, Instagram και facebook. Η Diesel, ψάχνει νέα ταλέντα και δημιουργικά άτομα με φρέσκιες ιδέες που θα αποδεχτούν τις προκλήσεις και θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της μυστικής αποστολής που κρύβει το #DIESELREBOOT!

Αν σας τρώει η περιέργεια όπως και εμάς, κάντε κλικ στο παρακάτω link και εντυπωσιάστε με τις πρωτότυπες ιδέες σας!

www.diesel.com/reboot