Η Ξάνθη μπαίνει για τα καλά στον κόσμο της μόδας: Νέο κατάστημα H&M στην πόλη!

Η Ξάνθη μπαίνει για τα καλά στον κόσμο της μόδας: Νέο κατάστημα H&M στην πόλη!

Με live show από τον Κώστα Μαρτάκη και την Θωμαή Απέργη!

H H&M, άνοιξε το 27ο κατάστημα της στην Ελλάδα - στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο 4ο χλμ. Ξάνθης - Πόρτο Λάγος στο Flamingo Park και το γιόρτασε διοργανώνοντας ένα live music show με τον Κώστα Μαρτάκη και τη Θωμαής Απέργη αποκλειστικά για τους πελάτες της.

Αμέσως μετά το show, πραγματοποιήθηκε το κόψιμο της κορδέλας από την Store Manager, Χριστίνα Ντάβανου και τoν Sales Advisor, Ρέβο Κουλοχασβίλι ανοίγοντας το κατάστημα για τον κόσμο που περίμενε υπομονετικά στην καταρρακτώδη βροχή. Το κατάστημα των 1.300τ.μ. προσφέρει γυναικεία, αντρική και παιδική μόδα - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών LOGG, &Denim, Underwear και Accessories.

"Η Ξάνθη είναι μια υπέροχη πόλη και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σήμερα ανοίγουμε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα Η&Μ ενδυναμώνοντας την παρουσία μας στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Έχω εντυπωσιαστεί με τη θερμή υποδοχή του κόσμου που αψηφώντας τη βροχή γιόρτασε μαζί μας την άφιξη της Η&Μ στην πόλη," δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη χειμερινή συλλογή της H&M για το 2013!



O David Beckham ποζάρει και πάλι για τα H&M (φυσικά γυμνός)