NYFW: Victoria Beckham spring/summer 2014 collection

NYFW: Victoria Beckham spring/summer 2014 collection

Τι παρουσίασε η Victoria Beckham στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη;

Νew York Fashion Week. Επώνυμοι οίκοι, διάσημα μοντέλα, λαμπεροί προσκεκλημένοι. Οι παλμοί της μόδας χτυπάνε δυνατά στο Big Apple. Ένα από τα show που ξεχωρίσαμε ήταν και αυτό της Victoria Beckham. Tην προσοχή των φωτογράφων δε θα μπορούσε να μην είχε μονοπωλήσει η μικρή Harper, η οποία στην αγκαλιά του πατέρα τη David έδειχνε πανευτυχής! Δίπλα τους φυσικά δε θα μπορούσε να μην καθόταν και η Anna Wintour.


Ποιες οι προτάσεις, λοιπόν, της Beckham για τη νέα σεζόν; Η Victoria παρουσίασε μια συλλογή με απλές, χαλαρές γραμμές. Βροντοφώναξε υπέρ της μονοχρωμίας και των απλών γραμμών. Τα κραυγαλέα και πολύχρωμα κομμάτια δεν έχουν θέση στο show της Posh. Μαύρο, λευκό, φούξια και μπορντό. Αυτά ήταν τα χρώματα που κυριάρχησαν. Η Victoria έδειξε την αδυναμία που τρέφει στο ανδρόγυνο look εμπλουτισμένο με girlie στοιχεία. To sporty συναντά τις classy γραμμές. Το αποτέλεσμα άψογο.


Η αγάπη της προς τη γεωμετρία ολοφάνερη. Τολμηρά κοψίματα, βολάν στις φούστες και βαθιά V. H Victoria απέδειξε ότι δικαίως έχει μια θέση στην NYFW. Δείτε όλα τα σχέδιά της στην παραπάνω gallery. Πώς σας φαίνονται;

Διαβάστε ακόμα


Η&Μ "Denim On": Μία ξεχωριστή γιορτή μόδας αφιερωμένη στο denim

Celebrity από κούνια: Η Harper Beckham στο fashion show της μαμάς δίπλα στην Anna Wintour

Η Gisele μας ξεναγεί στην γκαρνταρόμπα της: Πόσα παπούτσια έχει και τι συλλέγει μανιωδώς;