Isabel Marant for H&M: οι δημιουργίες αποκαλύφθηκαν

Isabel Marant for H&M: οι δημιουργίες αποκαλύφθηκαν

Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από το lookbook της πολυαναμενόμενης συλλογής.

 

Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που είδαμε την καταχώρηση στο Harper's Bazaar Οκτωβρίου με κάποιες Isabel Marant for H&M δημιουργίες να αποκαλύπτονται και πριν περίπου 20 ώρες οι μισές περίπου φωτογραφίες από το lookbook της πολυαναμενόμενης συλλογής κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Πέρα από το εντυπωσιακό cast, που περιλαμβάνει τις Milla Jovovich, Alek Wek, Lou Doillon, και Malgosia Bela, αυτό που μας κέρδισε σε αυτές τις πρώτες φωτογραφίες είναι οι ίδιες οι Marant for Η&Μ δημιουργίες. Η συλλογή αυτή είναι χαρακτηριστική Marant συλλογή. Τα παντελόνια πολύ στενά λειτουργούν υποστηρικτικά για να διαπρέψουν τα υπερμεγέθη tops και αξεσουάρ που περιλαμβάνουν κεντημένα σακάκια, παλτό, φορέματα, λεπτά t-shirts και πουλόβερ.

Όσο για τις τιμές τους, το γαλλικό Elle αποκάλυψε μερικές και το παλτό (φωτογραφία 11) και οι γόβες (φωτογραφία 12) θα πωλούνται στην τιμή των 149 ευρώ, το κεντημένο jacket (φωτογραφία 7) στην τιμή των 299 ευρώ, ενώ τα σκουλαρίκια (φωτογραφία 14) στα 19 ευρώ. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι την επίσημη παρουσίαση λίγο πριν τη 14η Νοεμβρίου, όπου οι Isabel Marant for Η&Μ δημιουργίες θα κυκλοφορήσουν, για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.