H Kate Moss κλείνει το μάτι στο i-D

H Kate Moss κλείνει το μάτι στο i-D

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού i-D φιγουράρει και πάλι σε ένα από τα εξώφυλλα του η Kate Moss σε μια φωτογραφία της που τραβήχτηκε 18 χρόνια πριν.

 

Δεκαοχτώ χρόνια πριν η δεκαετία του '90 επέβαλε χαλαρά, μη στυλιζαρισμένα μαλλιά και η Kate Moss περπατούσε στα ντεφιλέ μαζί με τις Naomi, Christy και την υπόλοιπη παρέα, ενώ έβγαινε ραντεβού με τον Johnny Depp.

Πριν φωτογραφηθεί, λοιπόν, για πάνω από 300 εξώφυλλα που έχει σήμερα στο βιογραφικό της πόζαρε στο φακό του Craig McDean για μια Calvin Klein καμπάνια το 1995, ενσαρκώνοντας αυτό το αυθεντικά nineties κορίτσι. Μια από εκείνες τις λήψεις που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε, έδειχνε την Kate να κλείνει το μάτι, μια κίνηση-πόζα που στο σύνολο της καριέρας της έκανε 17 φορές για τα εξώφυλλα 17 τευχών του i-D.

Τώρα, λίγο πριν κλείσει τα σαράντα και ενώ έχει επιβεβαιωθεί πως φωτογραφήθηκε για το επετειακό τεύχος του Playboy, η Kate με αυτή τη vintage φωτογραφία φιγουράρει στο ένα από τα τέσσερα εξώφυλλα του φθινοπωρινού τεύχους του i-D. Στα άλλα τρία εξώφυλλα πρωταγωνιστούν, φυσικά κλείνοντας μας το μάτι, οι Natalia Vodianova και Amanda Murphy φωτογραφημένες από τον Willy Vanderperre και η Joan Smalls φωτογραφημένη από τον Matt Jones.