Hermès: το πιο πολυτελές ποδήλατο είναι γεγονός

Hermès: το πιο πολυτελές ποδήλατο είναι γεγονός

Η Hermès λανσάρει τον επόμενο μήνα ένα πολυτελές ποδήλατο, που θα λατρέψουν οι απανταχού φασιονίστας με το απαραίτητο budget στο πορτοφόλι τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Hermès θα λανσάρει ποδήλατο, όμως, το νέο της «δίκυκλο παιδί» θα έχει τιμή που σχεδόν θα αγγίζει τα 8 χιλιάδες ευρώ.

Ο λόγος για το «Le Flaneur», ένα ποδήλατο σε τρεις χρωματικές εκδοχές (ανθρακί , κόκκινο και λευκό) και τρία μεγέθη, που τον επόμενο μήνα θα λανσαριστεί από τον οίκο πολυτελών ειδών Hermès σε συνεργασία με τους σπεσιαλίστες της ταχύτητας Time σε δύο version οκτώ και έντεκα ταχυτήτων.

Για τον Hermès αυτό δεν είναι άλλο ένα δημιούργημα διακοσμητικού χαρακτήρα. Θέλησαν να λανσάρουν ένα πραγματικό ποδήλατο, απλό, αποτελεσματικό, εύκολο στη χρήση, ευχάριστο και κομψό. Φυσικά για τον Hermès η λέξη απλότητα έχει άλλη διάσταση. Το έντεκα κιλών ποδήλατο που θα λανσαριστεί σε δύο μοντέλα το Le Flâneur d'Hermès και το Le Flâneur sportif d'Hermès διαθέτει σέλα από δέρμα ταύρου, αντικραδασμικό σκελετό και υδραυλικά δισκόφρενα. Το μόνο που λείπει πια για τους ποδηλάτες, λάτρεις της πολυτέλειας είναι ένα ασορτί Birkin backpack με την υπογραφή Hermès.

Διαβάστε επίσης:

Ψηλοτάκουνα αξίας 83 χιλιάδων ευρώ

Χρυσά γυαλιά ηλίου αξίας 3408 ευρώ