Guess: Το αγαπημένο brand τώρα και στα Αttica City Link και Αttica Golden Hall

Guess: Το αγαπημένο brand τώρα και στα Αttica City Link  και Αttica Golden Hall

Δύο νέα shop-in-a-shop στα πιο ενημερωμένα πολυκαταστήματα

Η –διεθνούς φήμης- Guess, η lifestyle μάρκα που αποτελεί την επιλογή χιλιάδων στυλάτων γυναικών, ανήκει, πλέον, στην μεγάλη οικογένεια του ομίλου Folli Follie, και μας συστήνει τα δύο νέα shop-in-a-shop της, στα πολυκαταστήματα Αttica City Link και Αttica Golden Hall.

Οι fans των Guess έχουν την ευκαιρία, στα νέα, εντυπωσιακά corner της, να γνωρίσουν, να δουν από κοντά και να αποκτήσουν τη μεγάλη ποικιλία επιλογών που παρουσιάζει η μάρκα σε γυναικεία και σε ανδρική ένδυση. Το μοντέρνο lifestyle της Guess εμπνέει την εσωτερική αρχιτεκτονική και αποπνέει αποπνέει τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα που χαρακτηρίζει κάθε συλλογή της μάρκας.

Εμείς ανυπομονούμε να επισκεφθούμε ένα από τα νέα corner της Guess, αφού εκεί θα δούμε από κοντά και την μοναδική συλλογή για τη σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας 2013, που περιλαμβάνει casual και πιο επίσημες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ. Τα σχέδια της συλλογής χαρακτηρίζονται από τους συνδυασμούς μαλακών και πιο σκληρών υφασμάτων και από ογκώδεις, αλλά και slim fit γραμμές, δημιουργώντας ένα απρόβλεπτα μοναδικό στιλ. Ένα άκρως αισθησικακό look, εμπνευσμένο από τα rodeo, με sexy κεντήματα και floral prints, θα βρούμε στη γυναικεία συλλογή του brand, όπου τα κλασικά υφάσματα εμπλουτίζονται με κεντήματα από δαντέλα, αλλά και με μεταλλικές λεπτομέρειες. Ξεβαμμένα jeans, συστήνουν ένα στυλ vintage, με λεπτομέρειες όπως σκισίματα και λεπτομέρειες από φερμουάρ, δέρμα και κεντήματα. Ακόμα, θα βρούμε μία ιδιαίτερη ποικιλία σε τσάντες και υποδήματαπου βάζουν την τελευταία, stylish πινελιά στο look κάθε γυναίκας, όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση. Η αίγλη του κλασικού και ο δυναμισμός του μοντέρνου συνδυάζονται στην συλλογή τσαντών της Guess, δημιουργώντας άκρως θηλυκά και in fashion looks.

Διαβάστε ακόμα:
Folli- Follie Φθινόπωρο 2013: Η πιο fashion περιπέτεια της ζωής σας!
Folli Follie loves Glyfada: Φωτογραφηθήκαμε μέσα στο νέο κατάστημα στη Γλυφάδα, με τα πιο hot αξεσουάρ!
Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της νέας καμπάνια της Folli Follie