Edie Campbell: η μανία από τη Βρετανία συνεχίζεται

Edie Campbell: η μανία από τη Βρετανία συνεχίζεται

Το βρετανικής καταγωγής μοντέλο συνεχίζει να διανύει μια πολύ επιτυχημένη περίοδο πρωταγωνιστώντας σε editorials, εξώφυλλα και οργώνοντας τις πασαρέλες.

 

Μπορεί όταν μιλούμε για Βρετανίδες μοντέλα το μυαλό μας αυτομάτως να πηγαίνει στις Kate Moss και Cara Delevingne, όμως, δεν είναι οι μόνες που διαπρέπουν. Η Edie Campbell που μας απασχόλησε ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του 2013 συνεχίζει να βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται.

Δεν περπάτησε απλά στα ντεφιλέ των fashion show των εβδομάδων μόδας του προηγούμενου μήνα από τον Calvin Klein μέχρι τον Balenciaga, αλλά είναι εκείνο το κορίτσι που άνοιξε το τελευταίο show του Marc Jacobs για τον οίκο Louis Vuitton, μια τιμή που θα την βαραίνει ως τίτλος για πολύ καιρό. Η Edie, όμως, έκανε και μια μεγάλη βουτιά στις σελίδες των περιοδικών. Πέρα από το τεύχος του Love της σεζόν που διανύουμε στου οποίου το εξώφυλλο πρωταγωνιστεί, φιγουράρει και πάλι στo εξώφυλλο της ιταλικής Vogue Οκτωβρίου με την φωτογραφική υπογραφή του Steven Meisel, αλλά και της γερμανικής Νοεμβρίου δια χειρός Daniel Jackson, ενώ τη συναντήσαμε και στις σελίδες της γαλλικής Vogue.

O χειμώνας για την Edie, που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των top models του models.com, προμηνύεται πολύ καλός και σίγουρα θα την δούμε να προσγειώνεται σε major καμπάνιες και την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Edie Campbell: η βασίλισσα του McQueen