Μάκης Τσέλιος: Tι παρουσίασε στην 14η AXDW; Backstage & catwalk report

Μάκης Τσέλιος: Tι παρουσίασε στην 14η AXDW; Backstage & catwalk report

Τι κατέγραψε το Queen.gr;

Η Υψηλή Ραπτική ανέβηκε και πάλι στην πασαρέλα. Στις 18 Οκτωβρίου 2013, η AXDW υποδέχτηκε τον καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή Μάκη Τσέλιο- έναν δημιουργό που ξέρει πως να υπογραμμίζει το στυλ της σύγχρονης Ελληνίδας γυναίκας, ο οποίος παρουσίασε την καλοκαιρινή του συλλογή, Collection Atelier 2014.

Η συλλογή περιλάμβανε τόσο γυναικείες όσο και αντρικές δημιουργίες που έφεραν εμφανή την επιρροή των δεκαετιών 1920-1930, σε μία ένωση κλασικού και μοντέρνου. Το catwalk show συνόδευε η ανάλογη μουσική, ολοκληρώνοντας την εικόνα.

Η επόμενη σεζόν περιλαμβάνει αέρινες και συνάμα αυστηρές γραμμές σε τόνους μπεζ, ιβουάρ και παστέλ- με έμφαση στο ροζ και το γαλάζιο. Οι αποχρώσεις τονίζονται με απλικέ λεπτομέρειες, chanilly δαντέλα και λάμψη, σε κομμάτια που απογειώνουν το κρεπ σατέν, το μετάξι και τη μουσελίνα.

Όσο για μαλλιά και το μακιγιάζ, το Queen.gr κατάφερε να τρυπώσει backstage με το φακό του Dreamer και να καταγράψει τις τάσεις που προτείνει ο Μάκης Τσέλιος. Tα Sephora και ο Freddy Καλομπράτσος, σε συνεργασία με την Tony & Guy, έπαιξαν με κρεμώδεις υφές στο πρόσωπο και smoky μάτια, ενώ τα μαλλιά σε sleek look, τραβήχτηκαν προς τα πίσω. Χαμηλά ponytails και χωρίστρες στο πλάϊ είχαν την τιμητική τους. Μακιγιάζ και χτενίσματα που αναδεικνύουν την κλασική ομορφιά και τονίζουν τα χαρακτηριστικά της Ελληνίδας γυναίκας με τον καλύτερο τρόπο!

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω photo gallery.

Διαβάστε ακόμη:

To Queen.gr θυμάται το τελευταίο show του Μιχάλη Ασλάνη στο AXDW