Calzedonia- Intimissimi- Tezenis: Το Queen στo press day των αγαπημένων brands

Calzedonia- Intimissimi- Tezenis: Το Queen στo press day των αγαπημένων brands

Τα trends του Χειμώνα σε τρεις μοναδικές συλλογές

Την περασμένη Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, βρεθήκαμε στο showroom της εταιρείας Calin στο Χαλάνδρι, με σκοπό να δούμε από κοντά τις συλλογές των αγαπημένων μας brands, Calzedonia, Intimissimi και Tezenis για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013- 14. Στον πολύ ζεστό χώρο της εταιρείας, κυρίαρχα ήταν τα χρώματα και τα pop διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία αναδείκνυαν άψογα την ιδιαίτερη αισθητική και τις υφές των fashion items που είναι σχεδιασμένα για legwear εμφανίσεις, cozy στιγμές στο σπίτι, ιδιαίτερες περιστάσεις αλλά και funky outfits. Το στυλ, το ύφος και το δημιουργικό πνεύμα του κάθε brand προβλήθηκαν από τα fashion videos με το υλικό από τα catwalks και τις backstage εικόνες από τα γυρίσματα των φωτογραφίσεων για τις καμπάνιες τους, ενώ εμείς ενημερωθήκαμε για τα trends της κάθε συλλογής που καλύπτουν τις στυλιστικές ανάγκες κάθε fashionista.

Calzedonia: Το γνωστό brand προτείνει leggings, καλσόν και κάλτσες κατάλληλα για κάθε όλες τις περιστάσεις, κάθε στιγμή της ημέρας. Με ethnic επιρροές και glam διαθέσεις, αγαπήσαμε την συλλογή με τα διαφορετικά prints αλλά και τα κλασικά, μαύρα κομμάτια με λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Intimissimi: Το αγαπημένο μας lingerie brand ικανοποιεί, με την συλλογή του, κάθε ανάγκη για άψογες εμφανίσεις στο σύνολό τους. Sensual εσώρουχα, με πρωταγωνιστές την δαντέλα και το σατέν και πολύτιμες λεπτομέρειες όπως οι πέρλες, χρώματα κλασικά αλλά και έντονα, αλλά και νέα μεγέθη στα σουτιέν που μας εξασφαλίζουν επιτυχία στην εύρεση του Perfect Bra. Τα Easywear γίνονται ακόμα πιο άνετα (κι όμως, είναι δυνατόν) αλλά και σοφιστικέ, ενώ ξεχωρίσαμε τα loose knitwear, όπως οι μπλούζες, τα φορέματα και οι ζακέτες, που γίνονται πολύ πιο θηλυκά αφού συνδυάζονται με δαντέλα, φιόγκους, βολάν, μακραμέ.

Tezenis: Ρούχα και εσώρουχα pop ύφους είναι η πρόταση της Tezenis για την γυναίκα, τον άντρα και το παιδί. Push up στοιχεία δίνουν την τέλεια εφαρμογή στα εσώρουχα, με έντονα χρώματα, ενώ τα funky prints όπως τα ποδήλατα, οι φράουλες και τα κεράσια, δίνουν ξεχωριστό χαρακτήρα. Στη συλλογή δίνουν, σταθερά το «παρών» και τα κλασικά χρώματα. Cool μοτίβα όπως οι νυχτερίδες στις μπλούζες, ελαφριά και μαλακά κολάν με prints, ιδιαίτερες γραμμές στις μπλούζες, trendy φορέματα και κοτλέ παντελόνια περιμένουν να γίνουν δικά μας για άψογες, casual εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμα:
The Perfect Size/Bra: Η Intimissimi φέρνει το τέλειο σουτιέν
Η στυλάτη, Tartan συλλογή της Calzedonia
Τα Intimissimi μας ταξιδεύουν στην Ιταλία