Τα σορτς της άνοιξης στη πιο οικονομική τιμή

Τα σορτς της άνοιξης στη πιο οικονομική τιμή

Πως θα τα φορέσετε και σε ποιο σωματότυπο ταιριάζουν.

Είναι καιρός να εκμεταλλευτούμε τις ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης και να αρχίσουμε να βγάζουμε τα πόδια μας έξω και να χαρούμε τον πρώτο ήλιο. Και τι πιο ιδανικό από το να φορέσουμε το αγαπημένο μας σορτσάκι. Κοριτσίστικο όσο μία φούστα αλλά πολύ πιο άνετο και ευκολοφόρετο. Επιλέξαμε για εσάς τρία σορτς με λιγότερο από 50 ευρώ και σας προτείνουμε τρόπους για να τα φορέσετε.

1.Το ψηλόμεσο ρετρό (Miss Selfridge)

34S02GPNK_large

Στο χρώμα του σάπιου μήλου, ιδανικό για να κρύβει extra παχάκια στην κοιλιά, φαρδύ στο τέλος για να δείχνει τα πόδια σας πιο αδύνατα και τον ιδανικό φιόγκο για να σας δίνει έναν πιο κοριτσίστικο αέρα. Συνδυάστε το με ένα μπεζ αέρινο πουκάμισο και ένα ζευγάρι brogues και θα έχετε το τέλειο ανοιξιάτικο στυλ γραφείου.

2.To jean φλοράλ (Topshop)

02Z03YMUL_large

Η πιο κοριτσίστικη παραλλαγή του απλού jean σορτς. Χαμηλόμεσο, με μεγάλα λουλούδια και αρκετά κοντό για εκείνες τις μέρες που θα θέλετε να δείξετε τον σέξι εαυτό σας. Αλλά για να μην το παρακάνετε με την σέξι διάθεση σας. Συνδυάστε το με ένα φαρδύ τοπ , ψηλές κάλτσες ως το γόνατο και canvas αθλητικά σας.

3.Το ναυτικό ρετρό (Coggles)

By-Malene-Birger-Nacci-Ecru-Black-Shorts-1

Υφασμάτινο, με ελαστική μπάστα για να είναι άνετο αλλά ταυτόχρονα στενό, σέξι και με τα απαραίτητα ρετρό χρυσά κουμπιά που θα σας κάνουν να μοιάζετε με pin up girl. Και ακριβώς επειδή θα έχετε pin up στυλ, φροντίστε να το συνδυάσετε με ένα σκούρο καλσόν και ένα απλό τοπ -μέσα από το σορτς. Για να δείχνετε τα πόδια σας μακρύτερα ένα ζευγάρι ψηλές mary-jane γόβες σε κόκκινο χρώμα θα σας ταιριάζουν ιδανικά.