Naomi Campbell: «η πρώτη κυρία της μόδας»

Naomi Campbell: «η πρώτη κυρία της μόδας»

Στις σελίδες του τεύχους Νοεμβρίου του περιοδικού W η Naomi Campbell ενσαρκώνει την Michelle Obama, φορώντας κομμάτια που θα μπορούσαν να είναι βγαλμένα από την γκαρνταρόμπα της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής.

Όταν είχαμε πρωτοδιαβάσει πως η Naomi Campbell βρίσκεται στη Γκάνα της Αφρικής, προσπαθούσαμε να καταλάβουμε αν επρόκειτο για κάποιο φιλανθρωπικό event ή αν βρισκόταν εκεί για να βοηθήσει στα γυρίσματα του αφρικανικού Next Top Model. Τελικά τίποτε από τα δύο δεν ίσχυε.

Στην Γκάνα φωτογραφήθηκε από τον Willy Vanderperre υπό τις στυλιστικές οδηγίες του Edward Enninful και το αποτέλεσμα είναι το editorial «Naomi Campbell: The First Lady of Fashion», που φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού W. H Campbell μεταξύ άλλων φόρεσε δημιουργίες των Nina Ricci, Giorgio Armani, Prada και Dior, σε ένα διαχρονικό στυλιστικό ταξίδι στις δεκαετίες του 40 και του 60.

Ένας φόρος τιμής στη σύγχρονη Πρώτη Κυρία, μια από τις πιο ακριβείς στυλιστικά φωτογραφήσεις που έχουμε δει με την Naomi να ακτινοβολεί δύναμη σε κάθε λήψη.

Διαβάστε επίσης:

Lindsey Wixson: η ρώσικη κούκλα της ιαπωνικής Vogue

W magazine: από τη Ρωσία με αγάπη