Ένα ταξίδι στη Βενετία με τον David Bowie και τη μούσα του δια χειρός Louis Vuitton

Ένα ταξίδι στη Βενετία με τον David Bowie και τη μούσα του δια χειρός Louis Vuitton

Κυκλοφόρησε το βίντεο του Louis Vuitton με πρωταγωνιστές την Arizona Muse και τον David Bowie σε μια fashion extravaganza στη Βενετία.

 

Ένα χρόνο πριν είχαμε δει το πρώτο από τη σειρά των βίντεο «L'Invitation au Voyage» του οίκου Louis Vuitton με πρωταγωνίστρια την Arizona Muse. Στο τέλος εκείνου του βίντεο το αμερικανικής καταγωγής μοντέλο εγκατέλειπε το Παρίσι με ένα αερόστατο.

Στο δεύτερο, λοιπόν, βίντεο αυτής της σειράς, που κυκλοφόρησε χθες και το trailer απολαύσαμε πριν λίγες ημέρες, η Arizona προσγειώνεται στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία και φτάνει σε ένα μασκέ πάρτι, όπου ο David Bowie παίζει τσέμπαλο τραγουδώντας μια καινούργια έκδοση του «I'd Rather Be High», τραγουδιού του τελευταίου του δίσκου. Ξαφνικά ανοίγει τα μάτια και βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο μόνη, καθισμένη στο ίδιο μουσικό όργανο με παρτιτούρες κρυμμένες στην «Vivienne» Louis Vuitton τσάντα της.

Το μονόλεπτο βίντεο, που υπογράφει ο σκηνοθέτης του βίντεο «Born Free» της M.I.A., Romain Gavras, κλείνει με την Arizona να εγκαταλείπει τη Βενετία για να συνεχίσει το ταξίδι της πάνω σε μια αρχαία κινεζική βάρκα.

Απολαύστε το και διαβάστε επίσης:

Christy Turlington: το «καλό κρασί» του modeling