Η τιάρα του γάμου της Victoria Beckham δημοπρατείται

Η τιάρα του γάμου της Victoria Beckham δημοπρατείται

Στις 5 Δεκεμβρίου η τιάρα που φορούσε η Victoria Beckham όταν παντρεύτηκε τον David βγαίνει στο σφυρί για αρκετές χιλιάδες ευρώ.

 

Ήταν 4 Ιουλίου του 1999 όταν η τότε Victoria Adams έγινε κυρία Beckham σε μια τελετή υπερπαραγωγή. Φυσικά η νύφη Victoria έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα Vera Wang νυφικό και μια τιάρα από χρυσό και διαμάντια.

Αυτή η τιάρα, λοιπόν, στις 5 Δεκεμβρίου βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο δημοπρασιών Bonhams και η τιμή της αναμένεται να κυμανθεί ανάμεσα στις 21 με 30 χιλιάδες ευρώ. Φτιαγμένη από χρυσό 18 καρατίων και διακοσμημένη με διαμάντια φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή του Slim Barrett, που έχει επιμεληθεί δημιουργίες και για τις πριγκίπισσα Diana, Beyoncé και Lady Gaga μεταξύ άλλων. Του την παρήγγειλε η ίδια η Victoria πριν το γάμο ζητώντας του να δημιουργήσει κάτι για εκείνη εμπνευσμένο από τη συλλογή του Barrett «East of Paris», μια συλλογή που συνδύαζε την αγάπη του σχεδιαστή για τα ανατολίτικα σχέδια και την παριζιάνικη υψηλή ραπτική.

Μετά το γάμο η τιάρα επεστράφη στον δημιουργό της που τώρα, δεκατέσσερα χρόνια μετά, αποφάσισε να την πουλήσει. Λέτε η Beckham να θελήσει να την αποκτήσει;

Διαβάστε επίσης:

Victoria Beckham: πόσα έσοδα είχε το 2012 ως σχεδιάστρια;