Δείξε μου τί φοράς να σου πω ποια είσαι!

Δείξε μου τί φοράς να σου πω ποια είσαι!

Ντύνεσαι για να... κρυφτείς, αλλά τελικά τα ρούχα αποκαλύπτουν περισσότερα από όσο πίστευες για την προσωπικότητά σου!

Την επόμενη φορά που θα έχεις ερωτικό ραντεβουδάκι ή επαγγελματικό interview θυμήσου τα νέα ευρήματα των ειδικών... Ανάλογα με την περιοχή του σώματος σου που επιλέγεις να τονίσεις, αποκαλύπτεις και διαφορετικά στοιχεία για εσένα... Διάβασε προσεκτικά.

• Tο στήθος αντιπροσωπεύει τις συναισθηματικές μας μεταβολές. Τα ρούχα λοιπόν με ανοιχτό ντεκολτέ δείχνουν τη διάθεσή μας να εκθέσουμε τον ψυχικό μας κόσμο, ενώ το πολύ κλειστό μπούστο εκφράζει το ανεξέλεγκτο συναισθηματικό ξέσπασμα . Τα πολύ φαρδιά ρούχα, από την άλλη, εκφράζουν το φόβο να φανούμε όπως είμαστε. Το φενγκ σούι συστήνει να αποφεύγουμε τα πολύ στενά ρούχα, γιατί μπλοκάρουν την ενέργεια, ενώ και τα φαρδιά πρέπει να ακολουθούν το σχήμα του σώματος.
• H λεκάνη αντιπροσωπεύει τη γενετήσια ορμή, τον τρόπο που λειτουργούμε υποσυνείδητα. Τα πολύ στενά ή τα ρούχα με χαμηλή μέση (όπως τα χαμηλά παντελόνια, που είναι της μόδας) δείχνουν την τάση να προβάλλουμε αυτό το σημείο, υποδηλώνοντας την ανασφάλεια και το φόβο μήπως δεν μας «προσέχουν» οι άλλοι. Aντίθετα, η καλυμμένη με φαρδιά ρούχα περιοχή αποκαλύπτει την ανάγκη μας να κρύψουμε τη λεκάνη και ό,τι αυτή αντιπροσωπεύει.
• Tα πόδια αντιπροσωπεύουν τον τρόπο που δρούμε και πραγματοποιούμε τους υλικούς στόχους μας. Για παράδειγμα, το παντελόνι δείχνει μεθοδολογία, λογική, κατεύθυνση. Ένα μακρύ φόρεμα ή μια φούστα υποδηλώνουν φαντασία, έμπνευση, συναισθηματικές επιρροές, αστάθεια στη δράση. Tα πολύ στενά ρούχα (κολάν, φόρμα, κολλητά παντελόνια) δείχνουν εύκολη συγκέντρωση, δράση χωρίς δισταγμούς, έλλειψη προσποίησης.

Διάβασε ακόμη

Μπορώ να συνδυάσω την καρό φούστα μου, με μαύρο κορμάκι και μπεζ μποτάκια;