Το μεγαλύτερο στυλιστικό λάθος της Michelle Obama

Το μεγαλύτερο στυλιστικό λάθος της Michelle Obama

Η Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. παραδέχεται ότι δεν κάνει πάντα άψογες στυλιστικές επιλογές

Το στυλ της Michelle Obama αποτελεί, εδώ και χρόνια, αντικείμενο συζήτησης των απανταχού fashionistas αφού η Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. έχει φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters, όσον αφορά τις επιλογές της. Μέχρι σήμερα, η ίδια είχε αποφύγει να απαντήσει στους διάφορους επικριτές της- μεταξύ των οποίων και οι Karl Lagerfeld και Vivienne Westwood, αλλά ήρθε η ώρα για την Πρώτη Κυρία να παραδεχτεί ότι μπορεί, ορισμένες φορές, να κάνει κάποια λάθη.

«Ξέρω ότι, την πρώτη φορά που κάναμε οικογενειακές διακοπές, φορούσα το σορτσάκι μου και έβγαινα από το Air Force One και ο κόσμος παραξενεύτηκε αρκετά, αλλά εγώ σκεφτόμουν ότι είμαι διακοπές!», είπε η Obama στο κοινό του talk show 106 and Park.

Η αλήθεια είναι ότι, έκτοτε, δεν την έχουμε δει με το επίμαχο fashion item και προτιμάει να αναδεικνύει τα γραμμωμένα μπράτσα της αλλά, όπως συμπλήρωσε η ίδια, «Είμαι πάντα ευχαριστημένη με αυτά που φοράω». Και καλά θα κάνει, να πούμε εμείς. Γιατί το παν στο στυλ είναι να νιώθουμε ο εαυτός μας. Κι επειδή έχει ήδη βρεθεί, δύο φορές, στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue.

Διαβάστε ακόμα:
«O Barak Obama και η Michelle Obama είναι άσχημοι»! Ποια σταρ το είπε;
Michelle Obama: στο εξώφυλλο της Vogue ξανά
Michelle Obama: σε αναζήτηση στυλιστικών συμβουλών από την Carine;