To denim party της G-Star για την παρουσίαση της υπηρεσίας RAW Tailored Atelier!

To denim party της G-Star για την παρουσίαση της υπηρεσίας RAW Tailored Atelier!

Στο The Mall Athens

Η G-StarRAW σε συνεργασία με το περιοδικό ΟΖΟΝ Raw, υλοποίησε ένα ιδιαίτερο project, επιλέγοντας 5 γνωστούς Αθηναίους σαν ambassadors της υπηρεσίας customizing που προσφέρει στο κατάστημά της. Ο τραγουδιστής-performer AlexKavvadias, η beautyeditor, blogger&ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Παμπουκίδου, ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλλάτος, η τραγουδίστρια των PUTAVOLCANO Luna Stoner και ο mixologist Γιάννης Σαμαράς "έζησαν" πρώτοι την εμπειρία της δημιουργίας ενός τζην από RedListingdenim, φινιρισμένου με τα διακοσμητικά υλικά της επιλογής τους, όπως την δερμάτινη ετικέτα, τα κουμπιά, τα rivets κλπ. Η διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα με G-Startotallookαποτυπώθηκεαρχικά σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό video, ενώ εκ των υστέρων σε 5υπέροχα φωτογραφικά πορτραίτα που "αιχμαλώτισε" ο φακός της Ιωάννας Χατζηανδρέου.


Το video και οι φωτογραφίες, παρουσιάστηκαν στο κατάστημα της G-Star στο ΤΗΕ MALL, όπου πρόσωπα από το χώρο της μόδας, της μουσικής και των media ανταποκρίθηκαν στο "byinvitationonly" κάλεσμα της G-StarRAW, του OZONRaw και των 5 ambassadors,και επισκέφτηκαν το κατάστημα για να δουν από κοντά τη διαδικασία customizing του τζην 3301 της G-Star με το RAWTailoredAtelierCabinet.


Επιπλέον 5 νικητές του διαγωνισμού που δημιούργησε το περιοδικό, έσπευσαν για να δημιουργήσουν "live" το προσωπικό τους τζην με την βοήθεια του ειδικού της G-Star!


Το event εξελίχθηκε σε πάρτι με την dance μουσική επιμέλεια της Στέλλας Καλησπεράτου, ενώ το δροσερό cocktailTailoredJeangerRAW του Γιάννη Σαμαρά που δημιουργήθηκε ειδικά για το event ενθουσίασε τους πάντες!!

G-Star RAW-Just the product

G-Star RAW Store: THE MALL Athens -210 6100760

Δείτε παρακάτω το video