Η νέα μυστηριώδης και σαγηνευτική συλλογή της TEOSOPHY είναι εδώ

Γωγώ Φούντα
Η νέα μυστηριώδης και σαγηνευτική συλλογή της TEOSOPHY είναι εδώ

Μία ωδή στον απόκρυφο κόσμο της βοτανολογίας με φόντο μία σκοτεινή και παγωμένη χρωματική παλέτα

Μια ωδή στις μυστηριώδεις "αποχρώσεις της νύχτας" και το σαγηνευτικό κόσμο της απόκρυφης βοτανολογίας αποτελεί η capsule συλλογή της TEOSOPHY για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '13-14.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι ήταν η ίδια η οικογένεια των nightshades με τη Ντάτουρα, τη Μπελαντόνα και το Μανδραγόρα να συνιστούν τις κύριες πηγές έμπνευσης για μία σειρά από edgy ανδρικά και γυναικεία σύνολα.

Έχοντας ως φόντο μία σκοτεινή και παγωμένη χρωματική παλέτα, τα μαλακά oversized φούτερ συνδυάζονται με slim-fit παντελόνια από τριμένο σατέν, οι φούστες παίζοντας με τη ρευστότητα του crepe αποκτούν δραματικό μήκος, ενώ τα ιερατικού τύπου πουκάμισα-καφτάνια από βαμβακερή ποπλίνα απογειώνουν το layering.

Κάθε κομμάτι της συλλογής συνοδεύεται από το αντίστοιχο herb pouch και με τη βοήθεια ενός spiritual manual, "μεταμορφώνεται" σε ένα πανίσχυρο πνευματικό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τον κάτοχό του στην επαγγελματική ή προσωπική του ζωή.

«Ήταν φυσικό να ξεκινήσουμε την prêt-à-porter συλλογή μας από τη μελέτη και εξερεύνηση της βοτανολογίας, μίας εσωτερικής παράδοσης με καθολικό χαρακτήρα και παρουσία στην πνευματική ζωή κάθε πολιτισμού», δήλωσε ο Teo, ιδρυτής της TEOSOPHY.

«Το γεγονός ότι ένα βότανο μπορεί να διαθέτει μεταφυσικές ιδιότητες είναι κάτι συναρπαστικό, εγείροντας ταυτόχρονα ουσιώδη ερωτήματα γύρω από το ρόλο και τη δύναμη της ίδιας της φύσης, αλλά κυρίως γύρω από την άρρηκτη σύνδεση που έχουμε εμείς μαζί της».

Επηρεασμένα από αυτό το νυχτερινό σκηνικό, τα Tarot t-shirts για αυτή τη σεζόν δεν θα μπορούσαν παρά να είναι ο Διάβολος, η Σελήνη και το Αστέρι, αποτυπώνοντας στον ομιχλώδη καμβά τους σύμβολα και φιγούρες που με τις αλλεπάλληλες κυρτώσεις τους υπνωτίζουν.

Η capsule συλλογή της TEOSOPHY "Nightshades" είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Ευρώπη αποκλειστικά μέσα από το www.teosophy.net

υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των ρούχων είναι απαλό single jersey, fleece με φινίρισμα peach-skin, βαμβακερή ποπλίνα, brushed σατέν, μαλακό crepe, ενώ τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το καθαρό λευκό, ομιχλώδες γκρι, παγωμένο βιολετί, πράσινο του μεσονυχτίου, καπνώδες γκρι, απόκοσμο μαύρο.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στα σχέδια είναι οι υβριδικοί γιακάδες στα πουκάμισα, κεντημένες κβινκέτρες (το σύμβολο στο λογότυπο της TEOSOPHY) στα φούτερ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η συλλογή έχει δημιουργηθεί εξ'ολοκλήρου στην Ελλάδα, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και βιοτεχνική δραστηριότητα.