Ray-Ban: το camouflage θα κερδίσει την επόμενη άνοιξη

Ray-Ban: το camouflage θα κερδίσει την επόμενη άνοιξη

Η νέα συλλογή του Wayfarer της Ray-Ban για την ερχόμενη άνοιξη θα γίνει το πιο cool αξεσουάρ των urban citizens.

 

Από το 1937 μέχρι σήμερα το στυλ της Ray-Ban ανανεώνεται συνεχώς, χωρίς όμως να αλλάζει, παραμένοντας πιστό στις αξίες της θρυλικής εταιρίας. Και ενώ, το Ray-Ban Aviator με την εμφάνισή του έγινε το αγαπημένο ζευγάρι γυαλιών των κινηματογραφικών αστέρων του Hollywood και το πιο διάσημο Ray-Ban μοντέλο, το Ray-Ban Clubmaster και το Ray-Ban Wayfarer απέκτησαν αμέσως φανατικό κοινό και συνεχίζουν να γοητεύουν.

Για το επόμενο καλοκαίρι, λοιπόν, η Ray-Ban έρχεται να «πειράξει» το Wayfarer λανσάροντας το Ray-Ban Wayfarer Camouflage, ένα αξεσουάρ παντός καιρός, που αν και φαίνεται κλασικό διαθέτει το απαραίτητο twist που θα το καταστήσει über cool. Οι πλαϊνοί βραχίονες του Ray-Ban Wayfarer Camouflage είναι καλυμμένοι με το αποκλειστικό ύφασμα camouflage, που χάρη σε μια ειδική επεξεργασία είναι ανθεκτικό στο νερό και στην εφίδρωση.

Η mini συλλογή Urban Camouflage διατίθεται σε 6 διαφορετικά χρώματα σε μια ειδική κόκκινη συσκευασία. Μπλε μπροστινό μέρος με μπλε-γαλάζιους-πράσινους βραχίονες camouflage και γκρι γυάλινους φακούς καθρέπτες. Χακί μπροστινό μέρος με πράσινους-κόκκινους-καφέ βραχίονες camouflage και καφέ κρυστάλλινους ντεγκραντέ φακούς. Μπεζ μπροστινό μέρος με γκρι-καφέ-κίτρινους βραχίονες camouflage και καφέ γυάλινους φακούς. Μωβ μπροστινό μέρος με γκρι-βιολετί-μπλε βραχίονες camouflage και γκρι κρυστάλλινους ντεγκραντέ φακούς. Μαύρο μπροστινό μέρος με γκρι-μπεζ-μπλε βραχίονες camouflage και πράσινους κρυστάλλινους φακούς. Μαύρο μπροστινό μέρος με μαύρους-ανοιχτούς πράσινους και σκούρους πράσινους βραχίονες camouflage και πράσινους πολωτικούς φακούς. Ανακαλύψτε τα.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσά γυαλιά ηλίου αξίας 3408 ευρώ

Ποιες είναι οι πιο cool εταιρίες μόδας για τους Βρετανούς;