Λατρεύουμε τις μπότες, αλλά τις φοράμε σωστά;

Λατρεύουμε τις μπότες, αλλά τις φοράμε σωστά;

Φετίχ των αντρών και αγαπημένο fashion item των γυναικών! Πώς συνδυάζονται;

Δερμάτινες ή από καστόρι πολύ θηλυκές στο κλασικό μαύρο χρώμα είναι οι μπότες που χρειαζόμαστε για τις καθημερινές αλλά και τις βραδινές μας εμφανίσεις το χειμώνα. Φέτος, θα βρεις τόσα πολλά σχέδια που δεν θα δυσκολευτείς να αγοράσεις αυτή που ταιριάζει με το στιλ σου. Οι μπότες πάνω από το γόνατο παραμένουν και φέτος στη μόδα, αλλά πρόσεχε μην είσαι υπερβολική στο υπόλοιπο styling όταν τις φοράς.

Μην ξεχνάς
• Φόρεσε τες έξω από το τζιν, με κολάν και φούστες σε όλα τα μήκη. Να θυμάσαι ότι ανάλογα με το τακούνι της μπότας προσδιορίζεις το στιλ της εμφάνισης και πρέπει να προσαρμόζεις το υπόλοιπο outfit σου.
• Οι flat μπότες (ιππασίας, bikers) σου δίνουν ένα άνετο και πολύ casual στιλ. Φοριούνται όλες τις ώρες και χαρίζουν χωρίς υπερβολές classy ντύσιμο. Πλεόν με ένα εντυπωσιακό σύνολο (τοπ, παντελόνι) φοριούνται και το βράδυ.
• Το τετράγωνο, ψηλό τακούνι σου δίνει aggressive look και αν το τολμάς -όπως και πέρσι- μπορείς να το φοράς και κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό το στιλ είναι η πρωταρχική τάση της σεζόν στις μπότες και επέλεξε το γιατί είναι πολύ θηλυκό.
• Δυναμικά επανήλθαν αυτή τη σεζόν τα πολύ ψηλά και λεπτά τακούνια στις μπότες αλλά και στις γόβες που παραπέμπουν στην δεκαετία του '40. Αυτή η επιλογή θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να πετύχετε ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα.