Το κατάλληλο φόρεμα για να εντυπωσιάσετε από το KOOLFLY.COM

Το κατάλληλο φόρεμα για να εντυπωσιάσετε από το KOOLFLY.COM

Οδηγίες προς ναυτιλλόμενες, και τα ωραιότερα φορέματα που βρήκαμε online, για κάθε περίσταση!

 

Κακά τα ψέματα. Ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικές του casual στυλ (όπως η υπογράφουσα), έχουμε, κατά καιρούς, συγκινηθεί από κάποιο φόρεμα που μας έχει κάνει να ονειρευτούμε –ή και να αντικρίσουμε- την πιο girlie εκδοχή του εαυτού μας. Με τις γιορτές σε απόσταση αναπνοής, οι πιο προσεγμένες, θηλυκές εμφανίσεις είναι το ζητούμενο των ημερών, αλλά και η επίκαιρη, στυλιστική επιλογή για κάθε περίσταση- από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το ποτό μας το βράδυ και τις εξόδους του Σαββατοκύριακου. Η νέα μας, online boutique- εμμονή είναι το Koolfly.com, από το οποίο επιλέξαμε και τα ομορφότερα φορέματα που θα αναδείξουν την αυτοπεποίθηση αλλά και την αίσθηση του στυλ μας.

1) Για funky, βραδινές εμφανίσεις αγαπήσαμετο μίνι, μπλε φόρεμα με την πολύ εντυπωσιακή δαντελένια πλάτη του, το οποίο, εξαιτίας της loose γραμμής του κολακεύει πολλούς, διαφορετικούς σωματότυπους, και βγάζει τον πιο σέξι, θηλυκό εαυτό μας.


2) Κάθε εμφάνιση που βασίζεται στον all time classic, black & white συνδυασμό δεν μπορεί παρά να είναι άψογη και, όταν στην εξίσωση μπαίνει και το –πολύ επίκαιρο- pied de poule print, δεν μπορεί παρά να αποτελεί το απόλυτο must- have φόρεμα για εμφανίσεις από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ, για ένα χαλαρό ποτό. Φοριέται ιδανικά με οπάκ καλσόν και flat παπούτσια, ενώ ένα στοιχείο που δεν πρέπει να παραλείψετε είναι το κατακόκκινο κραγιόν.


3) Η απόλυτη κομψότητα, σε ένα φόρεμα σε body- conscious γραμμή,
που κολακεύει την γυναικεία σιλουέτα. Το ψυχεδελικό print του θυμίζει καλειδοσκόπιο, και οι λαμπερές, διακοσμητικές πέτρες στη λαιμόκοψη είναι το στοιχείο που συνθέτει την πιο glam chic πρόταση. Τα μαύρα πάνελ στο πλάι κολακεύουν τις γυναικείες καμπύλες και κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο ιδιαίτερο.


4) Ένα κομψό, little black dress αποτελεί την επιλογή κάθε στυλάτης γυναίκας για τις βραδινές εξόδους της. Οι cutout λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος του μικρού, μαύρου φορέματος που αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά το κάνουν flirtyκαι ιδανικό για τις πιο επίσημες εμφανίσεις που το σέξι στοιχείο κυριαρχεί, χωρίς ποτέ να γίνεται υπερβολικό.


5) Για πιο χαλαρές εμφανίσεις, από το πρωί έως το βράδυ, ένα φόρεμα σε κολακευτική γραμμή Α και έντονο χρώμα μας φτιάχνει την διάθεση!Το μίνι, επίκαιρο σχέδιό του το κάνει κατάλληλο για βραδινές εμφανίσεις, αλλά συνδυασμένο με ένα κλασικό blazer ή ένα ιδιαίτερο παλτό γίνεται ιδανικό και για τις εμφανίζεις μας στο γραφείο!