Chanel: ένα ταξίδι από το Παρίσι στο Dallas του Texas

Chanel: ένα ταξίδι από το Παρίσι στο Dallas του Texas

Το maison Chanel παρουσίασε τη Métiers d'Art συλλογή του προχθές στο Dallas του Texas.

 

Μετά το Παρίσι, το Τόκυο, τη Νέα Υόρκη, τη Σαγκάη, το Λονδίνο και τελευταία την Κωνσταντινούπολη, τη Βομβάη και το Εδιμβούργο της Σκωτίας ο οίκος Chanel ταξίδεψε μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Dallas του Texas. Εκεί παρουσίασε τη νέα του Métiers d'Art συλλογή, όπου η λέξη extravaganza είναι λίγη για να την περιγράψει.

Σε ένα σκηνικό πιο Texas δεν γίνεται το μεγάλο event ήταν χωρισμένο σε τρία μέρη. Αρχικά μέσα σε ένα «drive-in» έγινε η προβολή της μικρού μήκους ταινίας «The Return» με την υπογραφή του Karl Lagerfeld και πλήθος celebrities, συμπεριλαμβανομένων των Anna Wintour και André Leon Talley, να πηδούν μέσα σε vintage αυτοκίνητα για να την παρακολουθήσουν.

{youtube} sPNIaWc3Slo{/youtube}

Εν συνεχεία στον χώρο της επίδειξης, τα μοντέλα φόρεσαν τις νέες Chanel pre-fall 2014 δημιουργίες και μας έφεραν στο μυαλό εικόνες καουμπόι και ιθαγενών Navajo. Ακολούθησε το after-party με τους καλεσμένους να δοκιμάζουν τοπική κουζίνα και των Karl Lagerfeld να δηλώνει μεταξύ άλλων «Αγαπώ το Dallas. Αγαπώ τους Τεξανούς. Είναι από τους ωραιότερους ανθρώπους. Το Τέξας είναι άγριο, αλλά εγώ το έκανα λίγο πιο ρομαντικό».

Διαβάστε επίσης:

Είναι επίσημο: η Kristen Stewart είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Chanel