Lov!nk Fashion: Στο opening του νέου καταστήματος της Εριέττας Κούρκουλου!

Lov!nk Fashion: Στο opening του νέου καταστήματος της Εριέττας Κούρκουλου!

Ποιοι διάσημοι παρευρέθησαν στα λαμπερά εγκαίνια του Lov!nk Fashion Store;

Lov!nk Fashion, η μόδα που μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, έγινε τάση ζωής, άνοιξε τα φτερά της με νέο κατάστημα στο The Mall Athens το Σάββατο 14/12!

Το νέο brand στην Ελληνική μόδα που προτείνει νέες ιδιαίτερες τάσεις μέσα από μοναδικές εμπνεύσεις έχει πλέον το δικό της ξεχωριστό κατάστημα στο The Mall Athens.

Στα λαμπερά εγκαίνια του Lov!nk Fashion Store, παρευρέθησαν αγαπημένοι φίλοι και λαμπεροί καλεσμένοι, καθώς και πλήθος κόσμου που αποθέωσαν τις μοναδικές δημιουργίες!

Οι επισκέπτες του καταστήματος εκτός από τη συλλογή των ρούχων, θαύμασαν και τη νέα «συλλογή» των προϊόντων LG, αφού υπήρχε τοποθετημένο μέσα στο κατάστημα ένα stand με τα αγαπημένα πλέον LG G2 και LG G Pad 8.3.

Με τη βοήθεια του promoter, οι fans θαύμασαν στις οθόνες των προϊόντων το site της συλλογής Lovink και εκτίμησαν τον πολύ γρήγορο επεξεργαστή και την full HD οθόνη!

Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της πρώτης παγκοσμίως κυρτής τηλεόρασης LG Curved OLED TV 55", με την τεχνολογία WRGB OLED και με πάχος μόλις 4 χιλιοστά, αποτελούν τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν μια μοναδική ποιότητα εικόνας καθώς και να απολαύσουν τις ιδιαίτερες γλυκές δημιουργίες των Fresh και τη δροσιά της Heineken!

Η Lov!nK Fashion είναι μια νέα, δυναμική εταιρία ρούχων, που προορίζονται για ανθρώπους με αγάπη για τη μόδα, το ιδιαίτερο στυλ και τα tattoo.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μοιράζεται το προσωπικό της γούστο στη μόδα και η ομάδα της Lov!nk το υλοποιεί με μια σειρά ρούχων rock chic με casual κομμάτια συνδυασμένα με τα πιο classy outfits της σεζόν.

Η Lov!nk Fashion μέσα από τις δημιουργίες και τη δράση της, στοχεύει ταυτόχρονα και στην ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Κάθε φορά που θα κάνετε κλικ ολοκληρώνοντας μια ακόμη ηλεκτρονική σας αγορά, όλα τα κέρδη της Lov!nk θα πηγαίνουν αποκλειστικά στην ενίσχυση του σωματείου Save A Greek Stray, καθώς τα ρούχα θα συνεχίσουν να πωλούνται και μέσω του διαδικτύου από το www.lovinkfashion.com